Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Tekken

Szereplők: Én (Lei), Ati (Bryan), Andris (Steve), Ricsi (Lee), Zsófi (Anna), Szabina (Nina), Viktor (Raven), Gergő (Kuma), Kovács (Mokujin), stb.

A regényben a szereplők valamelyest a tekkenbéli tulajdonságaikat tükrözik, és kevésbé hasonlítanak a valós személyükhöz. Lásd pl. Ricsi xDD


-Szolnok utcáin, délután 5 óra-
Nevetve tartunk hazafelé Christie-vel (Tekkenből egy jó csaj xD), és Law-val (ő fiú).
Az út egy részétől folyton azt éreztem, mintha valaki figyelne, de nem törődtem vele. Nevettünk tovább mint a hülyék. Váratlanul egy háztetőről érkező lézer eltalálta Law hátát. Előrevágódott vagy 4 métert, és földre esett. Christievel felnéztünk, és a háztetőkön csomó Tekken fighter volt (ez a nevük Heihachi fegyveres katonáinak), és mindannyian célba vettek minket, és tüzeltek. Elugrottunk a lövések elől. Odabukfenceztem egy kis fémkukához, levettem a fedelét, és frizbiszerűen eldobtam. A háztető egyik oldaláról az összes fightert eltalálta, és leestek. Aztán a fedél az a földre esett. Lőttek tovább, és egy kocsi mögé ugrottam. Christie kamatoztatta a mozgékonyságát, és az erkélyeken felugrálva feljutott a tetőre, a fighterekkel szembe. Az elől álló lőtt rá, de elugrott, és már ott is volt előtte. A pisztolyát felrugta a levegőbe, a másik lábával ugyanekkor hasba rugta. A foghter nekiszállt a mögötte lévőnek, aki véletlenül elsütötte a pisztolyát, és átlőtte a testét. Szaltózva odaugrott a többihez, és egytől egyig lecsapta őket a háztetőről. Az utca végén megjelentek még fighterek, akiknél nem volt pisztoly. Elsőnek Lawval találkoztak, aki már felállt és ideges volt. Az egyik ütött, kivédte majd kirugta a lábát, és a fighter elesett. Másik lábbal fordulásból megrugott egy másikat, aztán hasbaütötték, és nekilökték a falnak. Odaugrottam, és egy rugással leterítettem kettőt, majd nekiugrottam a falnak, és ellöktem lábbal magam, szintén kiütve kettőt. Law is velem együtt leütött 2-t. Aztán felállt mellettünk egy pisztolyos, ami elől nem tudtunk volna elugrani, de Christie leugrott a tetőről a pisztolyosra, aki elájult. Vagy 20 fighter feküdt körülöttünk. -Mi volt ez?-kérdeztük egymástól. Már azt hittük, vége, de az utca másik végéből, a kanyar után robotos hangokat hallottunk, és lépéseket. Egymás mellé beálltunk harci pózba. Megjelent az úton egy Jack 5-ös robot.

Jack 5: több mint 2 méter magas, nagyon széles és vastag robot.

-Jack 5..-mondta Law, aki már hallott róluk. A robot jött felénk félelmet gerjesztően. Pár méterre kinyújtotta a kezét, amiből egy nagy sugár jött ki. Félreugrottunk, és a robbanás a környező ablakokat kitörte. Law odaugrott Jack 5 elé, és lendületből belerugott, de az elkapta a lábát, és egy ház falába csapta. Elájult. Christie Capoeirában ment Jack 5 felé, én meg rohantam normálisan (..), de beleütött a földbe mielőtt odaértünk volna, és elestünk. Aztán rámugrott hassal, és majd' kilapított. Felállt, de Christie nekiugrott, és elkezdte ütögetni, meg Capoeirásan rugdosni. Egyre hátrébb ment Jack 5, aztán elkapta Christie rugásánál a lábát, és nem engedte el. Közelebb húzta, majd a másik kezével függőleges ütéssel eltörte azt. Christie nagyot ordított, és elkezdett sírni. Jack 5 a földbe ütötte, és felé tartotta a kezét, amiben lézer képződött. Éppen lőtte volna, amikor odaértem, és felrugtam a kezét, így a lézer egy ház tetejéhez csapódott, ami alatt Law feküdt. A romok hullottak felé, én pedig rohantam Lawhoz, de Jack 5 hátbalőtt, és elrepültem Law mellett, bele a ház falába, ami átszakadt, én meg beestem a lakásba és elájultam. Ekkor Lawra is ráestek a nagy kőtömbök. Jack 5 lenézett Christire, majd belelőtt egy lézert. Christie meghalt.


-Máshol-
Ati kondizásból ment hazafelé, hátán a táskájkával. Hirtelen gyorsan kiürült a környék, egy embert sem látott. Mielőtt befordult volna, látott 3 árnyékot, akik a következő utcában állnak. Szóval befordult, és ott állt vele szemben 3 Tekken fighter. Csodálkozott, de az egyik rögtön támadott, és hátrarugta Atit, aki alig tudott megállni. Aztán a másik kettő is támadott, az egyik lábát megfogta, és nekidobta a falnak, a másik ütése elől lehajolt, és hasbaütötte, aztán levette a félvállas táskáját, és nekidobta a felé rohanó 3.-nak, majd odaugrott, és leütötte, majd fordulásból a falnak rugta az előzőt. Mögötte sok lézerpisztolyos Tekken fighter jelent meg, amit észre vett, és elkezdett rohanni előlük. Elkezdték lőni, Ati félreugrott előlük, de nem bírta sokáig, és eltalálták a lábát, a hátát, a kezét stb. Kifeküdt mozdulatlanul. A fighterek közelebb mentek hozzá, hogy megnézzék él-e még. Az egyik föléhajolt. Ekkor Ati megmozdult, és kirugta a fighter kezéből a fegyvert, majd kigáncsolta, és a fegyver a kezébe hullot, és lelőtte az előtte lévő fightereket. Nem látott többet. Tiszta vér volt mindenhol, és nem tudott lábra állni. Megpróbált a falnak támaszkodva menni, de lassan haladt. 4-5 méter után furcsa hangot hallott: valami leesett, és a földön még pattant 2-t. Hátrafordult, és egy bomba volt. Majd robbant, és a robbanás beterítette Atit...

--||--

Kovács, Roger Jr. (egy boxoló kenguru), és Jakab (Julia) egy erdőben voltak, és gyönyörködtek a természetben. Hirtelen nagy robajra lettek figyelmesek: nem messze egy fa kidőlt. Kovácsék egymásra néztek, majd odarohantak a helyszínre. Egy fa mögött megálltak, és látták a Tekken fightereket, amint kilőnek a lézerrel egy újabb fát, aztán várnak mindannyian valamire. 20 mp után az egyik újra egy fára célzott, de Jakab előlépett. -Mit képzeltek, mit csináltok?!-kérdezte. A fighterek ránéztek, láthatóan erre vártak, hogy jöjjön elő. Rögtön ráfogták a fegyverüket, és elkezdték lőni. Jakab elcigánykerekezett a lövések elől. Kovács oldalról előugrott, és a kőkemény vas öklével bemosott egy fighternek, aki ott meg is halt. Aztán jött egy lézer, és leszakadt a fa lába, és eldőlt Kovács. Le akarták lőni, de Jakab egyik fighterről ugrált rá a másikra, mindegyiket leütve. Aztán mikor kiütötte mindet, odaugrott Kovács mellé. Körülnézett, de Rogert nem látta sehol. Aztán hallotta a hangját -nyüszítőféle hang volt-, és a hang irányába nézett. A fák mögül Roger kirepült, és kitört nyakkal kifeküdt 2 méterre Jakabéktól. A fák közül előjött egy Jack 5, hogy kiférjen két fa közt, a két kezével oldalra kidöntötte mindkettőt. Jakab elkezdett könnyezni látván a halott kengurut, és a kidőlt fákat. -Miért kell ezt, mondjátok!!!-ordította sírva (Julia egy természet védő), és nekitámadott Jack 5-nek. A robot elkapta a kezét, hasba térdelte, majd nekidobta egy fának, ahol elájult. Kovács fél lábbal is, de felállt, és ugrált Jack 5 felé, aki ránézett, és a kezéből lézert lőtt rá. Kovács ketté szakadt.


-Sportcsarnok-
Andris meccse, és Armand vs King meccse kerül megrendezésre. A nézők között ül Ricsi is.
Armand felöklelte Kinget, aki a küzdőtér rugalmas oldaláról visszapattant, és fejbe ütötte Armandot, majd fordulásból hátbarugta. Armand hasbaütötte Kinget, aztán megfogta, és eldobta. King ismét visszapattant és ütni akart, de Armand lehajolt és ő ütötte hasba, aztán két kézzel leütötte. King a földön kihúzta Armand lábát, aki elesett, aztán ráugrott, és elkezdtek a földön bírkózni. Armand került King fölé, de ő felrugta, és Armand a magasba repült, majd háttal érkezett le. Mindketten felálltak, és egymásra néztek.
Andrisnak szóltak, hogy menjen az öltözőbe, mert nemsokára ő jön. Úgy is tett. Ricsi felnézett a plafonra, ami most kivételesen átlátszó üvegplafon volt, és embereket látott a tetején. Furcsállta ezt. Ekkor az üvegplafon betört, és a sok szilánk a nézőtérre zuhant. Kitört a pánik és a nézők rohantak kifelé. A tetőről a tekken fighterek leereszkedtek kötélen egy helikopterből, és miközben ezt tették már lőttek is. Ricsi beugrott a székek közé, így nem találták el, Armandék a ring mögé ugrottak, a bírót lelőtték és sok nézőt is. A fighterek már a földön voltak. Az egyik sarokba szorított egy nézőt, és le akarta lőni, de Ricsi megfogott egy széket és nekidobta. A fighter elájult, a néző meg elrohant. A többi tűz alá vette a ringet, de nem találták el az elbújt Kingéket. A lézerek mellettük száguldtak el. Armand az híres köcsög a tekkenben is, ezért adott a lehetőségre, és kilökte Kinget a lézerek útjába a menedékből. Szétlőtték és meghalt. Ricsi a nézőtér első soraiból a székeket dobálta a fighterekre, akik a ringen álltak. Leütött vele 2-t 3-t, aztán észrevették és őt is elkezdték lőni. Gyorsan mozogva kikerülte a lövéseket, és átugrált a székek fölött, majd kirohant a sportcsarnokból. Ott azonban szemben állt vele Kazuya, a féltestvére (Dávid Kazuya apja, és örökbefogadta Ricsit). -Szóval a te műved ez az egész?-kérdezte Ricsi. Kazuya nekiugrott, és elkezdte ütni, de Ricsi kivédte őket, és előrebukfencezett, kitérve a további támadásoktól.
Odabent az egyik fighter a ring oldalánál állt, és benézett oda, amelyik oldalon Armand bújkált. Azon nyomban elkapta a fightert, és kitörte a nyakát. Aztán csak egy esélye maradt: ki kell rohannia a csarnokból neki is. Elkezdett rohanni az ajtó felé, és a lézerek nem találták el. Már ott volt előtte, amikor a fal átszakadt: egy Jack 5 törte át. Az áttöréssel együtt egy ütést is végrehajtott, ami meglepetésszerűen érte Armandot. Nekirepült a ringnek, és elájult.
Andris az öltözőben figyelmes lett a hangokra, és odaállt az ajtaja elé. Közeledő lépteket hallott. A megérzéseire hagyatkozott, és egy pillanatban a bombaerejű öklével beleütött az ajtóba, ami átszakadt. Pont ott állt előtte pár tekken fighter. Az ajtó ellökődve a falnak csapta őket. Andris kijött a teremből, és mindegyiket kiütötte egy-egy boxütéssel. Az öltöző ajtajető folyosón szaladt a ring felé. Mikor odaért kinézett, és rögtön meglátta a Jack 5-ös robotot. A megmaradt 2 fighter elkezdte lőni Andrist, de visszabújt a fal mögé, így azt lőtték szét. A fighterek odarohantak hozzá, de máris röpültek vissza ájultan. Andris ismét előlépett, és körbe nézett. -Szép kis rumli..-mondta. Jack 5 kinyújtotta a kezét, amiből egy sugarat lőtt. Andris elugrott, de a lökéshullám (!) nekidobta a ringnek, Armand mellé. Félájult volt Andris, és próbálta kinyomni magát. Jack 5 odalépett mellé, egy kézzel felemelte, és beledobta a falba. Andris elájult.
Odakint Ricsi verekedett Kazuyával. Már a parkolóig verték el egymást. Kazuya a levegőben egy rugással jött, de Ricsi félreugrott, így a kocsit találta el. Aztán Ricsi rugott, de Kazuya felugrott, így ő is lerugta a kocsi lökhárítóját. Kazuya a levegőben rugott egyet, és Ricsi seggre esett. Kazuya a kocsin landolt újfent. Ricsi felállt. -Most meghalsz!-mondta, és felugrott a kocsira, és ütött, de Kazuya kitért előlle, és hasbaütötte Ricsit, majd meg akarta rugni, de átugrott egy másik kocsira. Kazuya utánna ugrott, de amint leérkezett, Ricsi hasbarugta, és Kazuya ráesett az előbbi kocsi szélvédőjére, ami betört. -Szívás tesókám.-mondta Ricsi. Ekkor Jack 5 sugara kitörte a sportcsarnok falát, és egyenesen a kocsiba ment, amin Ricsi állt. Felrobbant, Ricsi meg elszállt egy füves részre, és elájult.

-Forgatáson-
Szabina és Zsófi szerepet kaptak, és elmentek a felvételre. (egy színházban). Két amazont alakítottak akik egymás ellen voltak, és ez kedvezett nekik a való életből is. Ezért vállalták el a szerepet. Már 1 órája ment a forgatás, amikor a terem ajtaja felrobbant, és berepült. Mindenki rácsodálkozott. Zsófi pár lépésre állt az ajtótól, azt hitte, ez csak egy jelenet, ahogyan Szabina is ezt gondolta. Bejött pár fegyveres tekken fighter, és lelőtték a producert meg az operatőrt. Mikor véresen kifeküdtek, akkor jöttek rá hogy ez nem színjáték. Zsófit egy fighter leütötte a fegyverével. Szabinát elkezdték lőni, de egy másik ajtón kirohant. Utánna dobtak egy gránátot. Szabina amint kijött ezen az ajtón, egy folyosón találta magát a 2. emeleten. Nagy ablakok voltak a folyosó egyik oldalán. Elkezdett rohanni, ekkor jött a gránát ami felrobbant. Szabina kirepült ettől az ablakon, és egy kocsira esett ájultan. Pár fighter odament az ablakokhoz, és kinéztek. Azt hitték meghalt, ezért visszamentek a stúdióba, és magukkal vitték Zsófit.

-Ki tudja, mennyi idő elteltével-
Megmozdultam a házban, az áttört fal romjain. Kinyitottam a szemem. Romhalmaz volt a szoba, ahova berepültem. Nem éreztem a végtagjaimat, és láttam, hogy véres a kő, amin fekszem. A fejem is vérzett. Erőt vettem magamon, és megmozdítottam a kisujjam. Fokozatosan meg tudtam mozdulni, de a jobb kezemet nem éreztem továbbra sem. Ahogy egy kicsit fentebbültem, láttam, hogy valami nagy baj van a jobb kezemmel. Ki volt csavarodva, és furcsán állt. Eltört. Sok sebből véreztem, és szakadozott volt a ruhám. Pár percbe beletelt, amíg talpra tudtam állni, és menni is nehezen tudtam. Kimásztam a kitört falon, és rögtön megláttam Christie holttestét. Ökölbe szorítottam a kezem, és vicsorogtam dühömben. Aztán jobbra néztem, és láttam aleomlott falat. Egy kézzel elkezdtem levenni a tömböket, a másik meg lógott lefelé. Már könnyeztem, végül sikerült kiásnom Law-t. Megnéztem a nyakánál a pulzusát, de meghalt. Azon nyomban szörnyülködve elfordultam, és az égre néztem. Letöröltem a bal kezemmel a könnyeimet, nagyon dühös voltam. Azt gondoltam, hogy "meg fogtok fizetni".












© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat