Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Sötétség angyala

$ephiroth: csá csehov
Csehov: Ki vagy?

$ephiroth: kösz a kérdést
$ephiroth: a sötétség angyala
$ephiroth: a halál hordozója
Csehov: Ééértem
Fallen Angel.: dejóneked.



Szereplők: Ati, Ádám, Krisztián, Andris, Gergő, Rigó, Timi, Fanni, Mesi, Erika, Bobi, Zsuzsi és én

-Szombat, estefelé-

Atival pseztünk, amikor lágy szellő fújt meg bennünket. Libabőrösek lettünk. Az ablak zárva volt, nem tudtuk honnan jött ez a szellő, de nem is tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget. Az ajtó és az ablak elkezdett rezegni, a lámpa fénye pedig hol elhalványult, hol kivilágosodott. Hirtelen a TV is kikapcsolt. A szellő végigfutott a posztereimen jól látható útvonalon. Hevesebben kezdett dobogni a szívünk.
A viszonylagos csöndet hirtelen megszakította az, hogy az ablakom kicsapódott, és mintha odakint szélvihar lenne, a könyveim elkezdtek kifelé repülni, az erő még a széket is a falhoz vágta. Alig tudtunk ülve maradni. Az ablak előtt történt egy fehér villanás, és megjelent az emberek védőangyala olyan feelinggel, minta egy virágszirom nyílt volna ki. A kifelé húzó erő továbbra sem szűnt meg. Tátott szájjal egymásra néztünk Atival, majd az angyalra.
- A nevem Pat. Nincs sok időm ebben a világban tartózkodni. A sötétség angyala, Sephiroth elszabadult börtönéből és a Földre jött, hogy növelje az erejét életek kioltásával. A ti feladatotok megvédeni az embereket, és legyőzni az angyalt. Azért választottunk titeket, mert ti vagytok ennek a regénynek a szereplői. Sok szerencsét, az istenek számítanak rátok! -zárta rövidre Pat, majd láttunk egy hatalmas villanást ...

Mikor magunkhoz tértünk, a játék ment, ablak becsukva, a tárgyak a helyükön. Mintha semmi nem történt volna. Az volt az érdekes, hogy mindketten ugyanazt "álmodtuk". Az órára néztünk, és már indulnunk kellett a városba.
2-300 méter után hívott Ádám, hogy nemsokára a piacnál lesz Mesivel meg Erikával. Őket most sikerült első alkalommal a városba invitálnunk. Hozzátette, hogy "Hallod, olyat álmodtam..!". Ez érdekes egybeesésnek tűnt.

A piacnál felszedtük őket, és elindultunk az Angyal felé. A szokottnál hamarabb sötétedett. Átmentünk a zebrán, amikor egy villám is feltűnt. Ádám meglátott a villám irányában, egy 4 emeletes ház tetején egy sötét alakot. A következő pillanatban már el is tűnt. Megrázta a fejét és jött tovább. Elmondtuk egymásnak az álmunkat, és alig hittünk a fülünknek: ő is megálmodta, hogy találkozik Pattal. A lányok ezen jót nevettek, milyen hülyék vagyunk. Nem sokkal később csatlakozott hozzánk Krisztián is, akivel megbeszéltük, hogy a Pelikán parkolójában találkozunk. Megjelent Timi és Fanni is, Andrissal az oldalukon.
- Ne tudjátok meg mit álmodott! -mondta röhögve Fanni.
- Várj, kitalálom! -vágtam közbe, és hihetetlen módon ugyanazt álmodta mint mi.
A Budapest Bank előtt Ati felhívta Rigót, hogy jöjjön ő is be.
- Te is egy angyallal álmodtál? -kérdezte.
- Mi van?
- Na, végre valaki aki nem.
Ádám, Erika és Mesi közben Krisztiánt oltották. Timi és Fanni egymást átkarolva ugrálgattak át a zebrán, már nagyon inni akartak. Ekkor egy autó kanyarodott ki az egyik egyirányú utcából farolva, padlógázzal. Mindenki felfigyelt erre, az autó fékezés nélkül haladt Timiék felé. Andris is észlelte a veszélyt, de nem tudott volna mit tenni, mert még az úton állt.
-Vigyázzatok!! -kiáltott a lányok felé, akik észrevették az autót, de már késő lett volna. Andris egy reflexmozdulattal kinyújtotta feléjük a kezét, ezzel lökéshullámot hozott létre, és kilökte a járdára Fanniékat. Az autó nem talált célt. Azonban befarolt, és visszafordult, hogy az orra felénk nézzen. Fanni és Timi felsegítették egymást, valahogy lefagyott a mosoly az arcukról. Mindenki Andrist nézte, hogy volt erre képes, ő csak a tenyerét vizsgálgatta. Ekkor megszólalt egy hang: "Hmhmhmhm, ahogy sejtettem." -és az autó mellett fellobbant egy kétméteres fekete láng, majd el is tűnt. A helyén ott állt Sephiroth.

Sephiroth: Fekete bőrnadrágot, bőrdzsekit és kesztyűt viselt, a vállain 6-6 kiálló tüske. A hátára erősítve egy széles kard volt. Hosszú, vörös haj.

- Mégis csak isteni erőt kaptatok. Messziről érezhető volt. Ezért most kell megöljelek titeket, mielőtt rájöttök, hogy mire is vagytok képesek. -mondta. Persze mi semmit se értettünk ebből az egészből. A kocsi elkezdett inogni, majd megemelkedett a földtől. Sephiroth a gondolati erejével mozgatta. Hirtelen elhajította, egyenesen Andris felé. A karjával igyekezett védeni a fejét összehúzódva. A kocsi kettészakadt, amint Andrisnak repült, neki pedig semmi baja se lett. Az autó egyik fele nem sokkal Fanniék előtt repült el, majd kis csúszással megállt, a másik Erikáék előtt ért földet nem sokkal. Andris még egy darabig ugyanabban a védekező pózban állt, majd maga mögé tekintett és meglátta a két darabra szakadt autót. Ezután elvette a kezét a feje elől, és csodálkozva nézett maga elé.
-Most már teljesen biztos. -mondta Sephiroth, aki az autóeldobást tesztnek szánta. Ati beleszólt a telefonba Rigónak, hogy "siethetsz, ha gondolod"-és letette. Sephiroth mellett két oldalt két másik sötét lángcsóva jelent meg, és előlépett Undu és Jamal, két másik ellenfél.

Undu, Jamal: Kinézetük hasonló Sephirothéhoz, egyiküknek sincs kardja. Undu haja vállig érő ezüstös, valamint a nadrágja szélén vörös csík szalad le. Jamal haja felfele álló sötétkék, világító vörös fülbevalója van.

- Öljétek meg őket! -adta a parancsot Sephiroth. Ezzel egyidőben kinyújtotta a kezét Andris felé, aki lökéshullámot érzett, és nem bírt talpon maradni: 2 métert repült és hanyatt esett. A két angyal a levegőbe emelkedett. Jamal kilőtte magát, és sötét energiagömböt képzett a kezében, majd ledobta ránk. Nem tétováztunk, megragadtam Erika kezét, Ádám pedig Mesiét, és elfutottunk a gömb útjából Krisztiánnal egyetemben. Ati Andris felé tekintett, majd úgy döntött hogy nem fut velünk. Ugrott egyet, mögötte csapódott be a gömb és előre repült, aztán hasra esett. Undu is indult volna Jamal után, de meglátta Timit és Fannit. Elmosolyodott.
- Jamal egyedül is elintézi a többit. Én miért ne szórakozhatnék egy kicsit? -mondta nevetve. A bal kezében energiagömböt képzett. - Futás csibéim! -mondta. Timi és Fanni előbb hátrálni kezdett, majd befutottak az egyik utcába, Undu pedig utánuk repült.
- Hagyd őket békén! -mondta Andris, és feltápászkodott, de Sephiroth valahogyan meggátolta a mozgásban. Nem tudott egyet se lépni előre, akárhogy küzködött. Így viszont elvesztette a szeme elől Timiéket.
- A földön jobban festettél. -jelentette ki Sephiroth, és Andris szépen lassan térdre ereszkedett, majd hasra fektette őt Sephiroth az erejével.


A kereszteződésig (Szapáry út) követett minket Jamal, aztán beelőzött és leszállt elénk.
- Melyikőtök szeretne hamarabb meghalni? -kérdezte lényegretörően. A lányok mögénk húzódtak, Krisztián volt egyedül, aki nem fogott senkit. Erőt érzett a kezében. Kezdett összeállni benne a kép, hogy bármennyire is hihetetlennek tűnik, felerősödtünk. Visszagondolt Andris akcióira, ez mégjobban megerősítette a hitét. Hirtelen előhúzta a két kezét, összetette maga előtt Jamalra mutatva, és egy energiagömböt lőtt ki. Őt ez meglepetésként érte, X alakba tette a kezét, hogy kivédje. Az energiagömb tolta maga előtt, átszakította az útpadkán lévő korlátot, és ki lett tolva az autóútra. Kinyitotta a kezét, megsemmisítve Krisztián gömbjét, majd oldalra nyúlt éppen amikor egy autós belérohant. A kocsi eleje behorpadt Jamal keze nyomán, a sofőr kirepült a szélvédőn és meghalt. Jamal lendített egyet a kocsin, és fél kézzel felénk hajította. Krisztián mindenkit meglepve, bízva a saját erejében elrugaszkodott a földtől, és nekiugrott a repülő kocsinak még mielőtt elért volna minket. A kocsi leesett a földre, Krisztián pedig a talpára.
- Látjátok? Isteni erőt kaptunk, használjátok ki! -mondta felénk fordulva. " Túl hamar rájött ez a poronty, hogyan is használhatja az erejét!" -idegeskedett magában Jamal, és összeráncolta a homlokát. Szupergyorsan odarepült Krisztián elé, aki éppen ekkor fordult vissza. Térddel beleszállt a gyomrába, majd könyökkel a földbe ütötte. Berepedt alatta a talaj. A következő lépésekor megindult felém. Félrelöktem Erikát, és már kaptam is egy bal körívest az arcomba. Hátracsúsztam 4 métert, majd térdre ereszkedtem és kitámasztottam magam a kezemmel. Jamal Erikára nézett. Ádám látta a szemében, hogy meg akarja ölni. - Krisztiánnak igaza van! -mondta, és egy ütéssel odaugrott Jamalhoz. Kitért előle és azon nyomban oldalba rúgta Ádámot. Átrepült a túloldalra, és a Levi's üzletbe repült, áttörve az üvegfalat.
- Ha isteni erőd van, ezt még simán túl kellett élned, ezért.. -és energiagömböt képzett a tenyerében.
- Ne! Hagyd abba! -kiáltoztak kétségbeesetten a lányok. Krisztián ekkor megmozdult a földön, és kinyomta magát. Jamal ezért Ádám helyett rá célzott. Láttam, hogy készüli kilőni, ezért megpróbáltam azt, amit Andris csinált Timi és Fanni megmentésekor: lökéshullámot küldtem Jamal felé, ez egy kicsit kizökkentette az egyensúlyából a lövés pillanatában, és nem találta el Krisztiánt.
- Kezd elegem lenni! -idegeskedett tovább és felém fordult. A szemeiből két piros sugárnyalábot lőtt ki, éppen időben húztam le a fejem. A mögöttem álló fát kettévágta a sugár. Jamal ott termett előttem és bemosott egyet. Mielőtt a földre vágódtam volna, már belém is rúgott, és átrepültem az újságos bódén. Nem sokkal mögötte terültem ki.


Ati váratlanul felpattant, és rohant Sephiroth felé. Ő ezen egy kicsit meglepődött, és elengedte Andris szorítását. Elég volt Ati mellkasára néznie, ő máris hátravágódott, vissza Andris mellé. Összeszedték magukat, és felálltak.
- Félsz bepiszkítani a kezedet, vagy mi? -mondta duzzadva az adrenalintól Ati.
- Ó, szóval ez bántja a lelketeket? Ha csak ennyi kell, akkor benne vagyok. -mondta fölényeskedve Sephiroth, és elkezdett feléjük sétálni. Ati odasúgta Andrisnak: "Feltartom, te menj és segíts Fanniéknak!" Andris bólintott. Sephiroth odaért eléjük.
- Most! -kiáltotta Ati, és nekiugrott, Andris pedig rohant az utca irányába, amerre a lányok elszaladtak. Arra viszont nem számítottak, hogy Sephiroth egyetlen jól irányzott ütéssel kifektette Atit az autóút közepén. Bőven volt ideje Andris felé fordulni, és egy lökéshullámmal hátbatámadta. Előretolta Andrist, végül a 2 méterre lévő épület falának ütődött és kifeküdt.
- Szánalmasak vagytok. -mondta Sephiroth, közben a lábával a hátára fordította Atit. Készülte kivégezni, ekkor figyelt fel a távolban a köztünk és Jamal közti harcra.


- Gyorsabban, gyorsabban! -hajtotta Timi Fannit. Undu előttük termett ördögi kacajjal, a lányok ezért visszafordultak, de az angyal ismét előtűnt a semmiből.
- Majd én segítek nektek gyorsulni! -mondta segítőkészen, és nekilendülve egy erőhullámmal elrepítette őket. A két lány tehetetlenül száguldott a belvárosi templom felé, de még az autóút előtt leállította őket Undu. Másfél méter magasból estek a földre. Ezek után sírva összeölelkeztek. - Szomorúak vagytok? Hát rendben, vessünk véget a történetnek! -mondta Undu. Ekkor váratlanul megjelent Rigó, és behúzott egyet Undunak. Ő azonban egy cm-t se mozdult el az ütés hatására. Rigó ezt látva ledöbbent, de ütött mégegyet -hasonló volt az eredmény. Undu egy gyors mozdulattal hasba rúgta Rigót, de nem hagyta, hogy összerogyjon, hanem megfogta a hajánál, és a feje elé húzta.
- Te meg ki vagy? -kérdezte. Felmérte a tekintetével, majd kacagásban tört ki.
- Még csak isteni erőt sem kaptál! Hogy merészelsz idejönni és megütni engem, ember létedre?! -kapta fel egyre jobban a vizet Undu. Rigó ennyit tudott kinyögni a fájdalomtól: "Fussatok!" Fanniék nagy nehezen felálltak, és elkezdtek futni a Belvárosi felé vezető úton. Ezen mégjobban bemérgesedett Undu, de végül lehiggadt, és a földre dobta Rigót, aki próbálkozott felállni.
- Sebaj, őket később is el tudom kapni. Te viszont megzavartál a mókámban, ezért az életeddel fizetsz! -mondta. Rigó már féltérden volt, de ekkor érezte, hogy nem ura a testének: Undu felemelte az akaraterejével, és 1 méter magasból a földhöz vágta. Felemelte még háromszor, és ugyanezt eljátszotta. Negyedjére egy lökéshullámmal a szemközti épület falának repítette. Rigó a földre esett, nagyon fájt mindene, köpte a vért rendesen. Undu odasétált elé, torkon ragadta, felemelte a földről és nekinyomta a falnak. Addig szorította a torkát, míg megfojtotta.
- Így jár az, aki meg mer zavarni. -fűzte hozzá Undu. Oldalra dobta Rigót, a teste sötét lángoktól égett el.


Mesi és Erika ölelkeztek félelmükben, Jamal elégedetten nézett rám. Megzavarta azonban, hogy Krisztián felkiáltott mellette. Odanézett, és látta, hogy a teste körül kékesen lobogó aura van. Befeszítette az izmait, majd oszlopszerűen kilőtt az egekbe egy fénycsóvát. A város minden pontjáról látható volt. Jamal elkomorult.
- Előhoztad az isteni erődet. Jó. Nagyon jó. Így viszont nem tehetek mást, vége a játszadozásnak! -mondta. Krisztián érezte magában az erőt, hogy megtámadja Jamalt. Lépett egyet felé, de ő elé teleportált és bemosott egyet neki. Krisztián kicsúszott a kereszteződéshez, de talpon maradt. Jamal ugrott felé, és a levegőben mellkason rúgta. Krisztián nagy erővel csapódott be az egyik üzletbe. A lányok mindezt szörnyülködve nézték végig, de meglepetésükre Krisztián azonnal előtört, és képen törölte a megrökönyödött Jamalt. Repült egy darabig, de az út melletti korlátokhoz hozzáért repülés közben, fellökte magát majd talpra érkezett, nem sokkal Erikáék mögé.
- Útban vagytok! -rivallt rájuk, és egy energiagömböt lőtt ki. Krisztián gyorsan kapcsolt, és ő is kilőtt egyet: eltalálta Jamalét, megmentve a lányokat, de a lökéshullám(!)tól átrepültek a túloldalra, a Levi's elé és elájultak. Jamal is erőt vett magán, és fekete lángok keletkeztek körülötte. Megemelkedett a talajtól, átrepült a korlátok felett és leszállt Krisztián elé, a kereszteződés közepére. Előre hajolt, és mutogatta a kezével, hogy támadjon. Több se kellett, Krisztián rászánta magát és egy ütéssel odarepült. Jamal fél kézzel kivédte, a másikkal visszaütött, ezt épphogy ki tudta védeni Krisztián is. A két ütés lökéshulláma(!) továbbhaladt, felrepesztve a talajt és 1-1 épület falát berepesztve. Krisztián hátralépett, Jamal el akarta gáncsolni, de felhúzta a lábát, így alatta ment el Jamal lába, aki pördülés közben felállt, és ugyanazzal a lábával ezúttal fejre rúgott. Krisztián két kézzel védte ki, de elrepült az erejétől a taxidroszthoz. Jamal egy erős erőhullámot küldött Krisztián felé, ez közvetlenül előtte ért földet, és a kődarabkákat nekirepítette. Védekezett, ahol tudott, de sebeket ejtettek rajta a kövek. Jamal odarohant elé és ütött, de Krisztián kitért előle, megfogta a karját és egy ruhaboltnak dobta Jamalt. Ő azonban talppal érkezett a falra, és visszalökte magát. Fejbe fejelte Krisztiánt, és még a levegőben oldalba rúgta, ő pedig tovább repült a Kossuth tér felé. Krisztián feltápászkodott, de látta, hogy fut felé Jamal egy energiagömbbel a kezében amit elhajított. "Én ezt nem bírom" -gondolta magában, és ő is egy energiagömböt képzett, és belelőtte Jamaléba. A két gömb összecsapódott és gyűrték egymást. Jamal még több erőt adott bele, így elpusztította Krisztián gömbjét, majd mellkason találta őt. Volt egy nagy robbanás, Krisztián pedig pár méterrel hátrébb feküdt füstölögve, a pólóján tenyérnyi szakadás.

Ádám kimászott karcolásokkal az üzletből, előtte feküdt Mesi és Erika. Rögtön a legrosszabbra gondolt. Elkezdtek körülötte kavarogni az üzlet kirakatának üvegdarabjai, majd kékes aura jelent meg körülötte. A fényoszlop ismét az égbe nyúlt..


Undu is látta ezeket repülés közben, és tudta, hogy miről van szó. Lekanyarodott a Hiller utcájába Fanniékat keresve. Meg is találta őket Gergő társaságában. Szemet szúrt neki a Gergő kezében lévő kard: ezzel villogott Zsuzsinak és Bobinak.
Fanniék kétségbeesetten kértek tőle segítséget. Gergő észrevette a levegőben lévő Undut.
- Tudtam, hogy ez az álom nem a véletlen műve. Hogy a fenében találtam volna egy kardot a budiba állítva, miközben mentem szarni? -mondta Gergő. - Figyelmeztetlek, akárki is vagy, a kard erejét már volt szerencsém kipróbálni. Hagyd békén a lányokat! -folytatta.
Undu nem ijedt meg, energiagömböt képzett a kezében. Gergő felismerte a veszélyt, és előre rohant. Lendítette a kardját, majd vágott egyet Undu felé. A kardot vékony sugárcsík hagyta el. Undu megszüntette az energiagömbjét, és kitért a vágás elől. A sugár levágta az egyik ház tetejének kis darabját. Undu elképedt a kard erejétől, de a földön Gergő már vágta is a következőt: újabb sugárcsík hagyta el a kardot, majd újabb újabb és újabb. Jamal egyre jobban hátraszorult, végül az eliszkolás mellett döntött.
Zsuzsi és Bobi elképedve néztek, Timi és Fanni sírva borultak Gergőre.


Jamal felemelte Krisztiánt, hasba ütötte 3-szor, majd oldalra hajította. A falban állt meg.
- És most véged! -mondta és kinyújtotta felé a kezét.
- Jááá! -érkezett meg harci kiáltásokkal Ádám, és lendületből elrúgta onnan Jamalt. 5 métert repült, de talpra érkezett és csúszott még egy darabig. Krisztiánt eddig tartotta a fal, kiesett a mélyedéséből a földre. - Most én jövök! -folytatta. Megerősítette maga körül a lobogó aurát, a két kezében energiagömböket képett, és egyessével dobálta Jamalra. Ő védekezőállásba állt. Sorra csapódtak hozzá, és mellé a gömbök nagy port kavarva. Ádám egyre jobban fáradt, majd a sokadik dobás után abbahagyta, és maga indult meg a füst mögött rejlő Jamal felé. Berohant a füstbe. Jamal éppen letette a védekező kezét amikor ádám odért és egy bal felütéssel gyomorszájon kapta, majd a jobb könyökével fejbe vágta. Jamal kicsúszott a füst mögül, Ádám követte őt és egy bal egyenessel fejbe ütötte, majd a két kezében egyetlen energiagömböt képzett és közelről Jamalra lőtte. Beterítette az egész testét a lövés.
Leállt, gyorsan vette a levegőt, nagyon kifáradt. Jamal féltérden volt és lefelé nézett. Pár másodperc után felállt, csulázott egyet és Ádám szemébe nézett. Villámgyorsan ott termett előtte egy térdessel a hasa irányába, de ádám két kezét odatéve kivédte. Jamal megfejelte a fejét és egy jobb körívessel ellökte magától. Ádám talpon tudott maradni és visszafordult egy ütéssel, de Jamal kibújt alóla és felütötte az állánál. Ádám megemelkedett 1 méterre a talajtól, jamal elkapta a lábát, annál fogva megpörgette kétszer és a Kossuth tér füves dombjára dobta. Megindult felé és elrugaszkodott a talajtól, felugrott a levegőbe, onnan készült lecsapni. Krisztián féligmeddig feltápászkodott, látta ezt, és egy lökéshullámot(!) küldött két kézzel , ami eltérítette Jamalt és nekivágta a 15 méterre lévő emeletes háznak. Betörte a falat és berepült egy lakásba.


Sephiroth belerúgott egyet Atiba, közben nem is őt nézte, hanem Jamalék felé tekintett. Andris kiáltott egyet oldalról, és egy jobb egyenessel bemosott Sephirothnak. Semmit nem ért el vele, Sephiroth egy kézzel megfogta Andris karját, és belecsapta a földbe, majd feldobta, és mikor jó magasságba került, hasba vágta. 7 métert szállt. Ati félig már ült, és lökéshullámot(!) keltett Sephiroth felé. Egy picit előrecsúszott, majd megfordult.
- Megmutatom neked, hogy kell ezt. -mondta, és felemelte Atit az erejével, majd ránézett a Budapest Bankra. Több se kellett, Ati nagy sebességgel repült bele, és szakadt ki a másik oldalán. Andris fejében még mindig Timiék jártak. Fogta a hasát, és lassan felállt, majd elkezdett támolyogni az utca felé, amerre elmentek a lányok. Sephiroth le volt nyűgözve a kitartásán. Odateleportált elé. Egy darabig szemeztek, majd Andris támadásra szánta el magát, de Sephiroth annyival gyorsabb volt mint ő, hogy mielőtt elindíthatott volna valamit, máris a földön találta magát.
Ekkor azonban megérkezett Undu, leszállt Sephiroth elé. Ő oda sem nézett, csak kérdezte "Remélem, jól mulattál és megölted őket." Undu erre elmondta neki, hogy mit látott: Gergőt, egy isteni karddal, és menekülésre kényszerült. Sephiroth mérgesebb lett. "Egy isteni karddal?!" -rivallt rá dühében Undura.

Közben a lányok elmondták Gergőnek, hogy hol található Sephiroth, és hogy mind bajban vagyunk. Gergő azt mondta, maradjanak a Hillerben és ne kövessék. Majd elrohant..

Az út közepén, a bank előtt meglátta Sephirothot és Undut, a közelükben feküdt Andris.
- Már vártalak. -üdvözölte Sephiroth.
- Jöttem eltakarítani a szemetet. -viszonozta az üdvözlést Gergő, és megcsillanttatta a kardját.
- Nagyon elbízod magad. -mosolygott Sephiroth- de mindjárt tönkreteszem az önbecsülésed! -és előhúzta a háta mögül a sajátját. Gergő két kézzel ráfogott a kardjára, előrefutott, majd vágott egyet. Undu tudta mi lesz belőle, és felrepült. A sugárcsík elhagyta Gergő kardját, Sephiroth vágott egyet fentről lefelé, és az övét is hasonló, vörös színű sugár hagyta el ami előrefelé forgott. Kettévágta Gergő támadását és haladt egyenesen felé. A két részre szakadt sugárcsík egyik része végigvágta az üzletsort, a másik az út közepe táján csapódott a földbe. Gergő oldalra vetődött, kikerülve Sephiroth lövését, ami kettévágta a 60 méterre lévő Vám bisztrót (nem tudom hogy kell leírni). Fordult egyet a földön, majd megindult Sephiroth felé. Felugrott a levegőbe, és onnan csapott le a kardjával, de Sephiroth hárította. A két kard szikrázott az összecsapástól. Sephiroth közelebb engedte magához ellenfelét, és ezt mondta: "Hozd elő az isteni erődet, mert így fabatkát sem érsz ellenem!", majd ellökte. Gergő hátracsúszott, de máris visszatámadott. Vágott Sephiroth lába irányába, de ő odatette a kardját és védte. A lepattanástól kapott lendülettel Gergő megfordult és úgy vágott, de Sephiroth lecsapta a kardját, és egy bal egyenessel kifekette Gergőt. Lehajolt a fegyveréért, és szemügyre vette.
- Nem rossz. Már csak használni kéne tudnod. -mondta, és odadobta hozzá. Gergő letörölte a vért az orráról és felvette a kardját.

Krisztián és Ádám egymást támogatva visszajöttek a Levi's-hez. Már ott voltam Erikáéknál, és a vállamra vettem őket. Tudtam, hogy valami megváltozott Krisztiánékban, erősebbek lettek.
- Jobb lesz, ha biztonságos helyre viszem őket. -mondtam.
- Had segítsünk! - kérlelt Ádám.
- Rátok itt van szükség. -válaszoltam, és elindultam a piac felé. Nem tudtam, hogy mitől nőtt meg így az erejük, hasznavehetetlennek éreztem magam a további harcokban.

- Azt akarod, hogy hozzam elő az erőm? Rendben, megteszem. -jelentette ki Gergő. Sephiroth ismét meglepődött, miket nem mond ez a halandó.
- Kíváncsian várom. -válaszolta. Gergő összeráncolta a homlokát, és elkezdett erőlködni. Fokozatosan megjelent körülötte a kékes aura. A törmelékek elkezdtek forogni a teste körül, végül a már ismert fénycsóva tört fel az égig.
Egy darabig még ízlelgette az erejét, aztán ránézett az ébredező Andrisra, és ezt mondta: "Hiller". Sephiroth ezzel nem is törődött, most csak Gergővel akart harcolni. Andris összeszedte magát és felállt, odament Atihoz, a vállára vette és elindultak a Hiller felé. Amíg biztos távolba nem értek, Gergő és ellenfele egy szót sem szóltak, csak mozdulatlanul álltak egymással szemben, Gergő körül hevesen lobogott az aurája. Sephiroth fél szemmel követte Andrisékat, majd mikor eltűntek, megszólalt: "Kezdjük!". Elindult Gergő felé, ő ugyanezt tette. Összecsapták a kardjukat, körülöttük koncentrikus lökéshullámok(!) keletkeztek. Sephiroth fél méter magasban volt a levegőben, onnan vágdosott Gergőre, aki kivédte a támadásait. Sephiroth hátrafelé haladva magasabbra repült, és lecsapott a kardjával, amiből előjött a vörös sugárcsík. Gergő maga elé tette a kardját, úgy védte ki. A lába alatt beszakadt az út, és 20 cm mélyre süllyedt be. Ellökte magát a talajtól és ő is a levegőbe emelkedett, egyenesen Sephiroth felé tartott. Egy pillanatra elvesztette a meggyőződését, látván hogy tud repülni, de utána már nem gondolt erre, és semmi gondja nem volt vele. Sephiroth kivédte előbb a jobbról, majd balról érkező vágást. Gergő ezután a feje fölé emelte a kardját és függőlegesen csapott le, sugárcsík hagyta el a kard élét. Sephiroth kitért előle, az pedig kettévágta a házat ami fölött éppen voltak. Most Sephiroth következett, bal kézbe fogta a kardját, és a jobb tenyeréből egy energiagömböt küldött Gergő felé, de ő elhajolt előle. Leszálltak a ház tetejére. Ádám és Krisztián a túloldalról figyelték a harcot. Undu egy messzebbi ház tetején ülve figyelt, aztán kapott csak észbe: A Hillerbe akart menni. Na nem azért, hogy jól bebasszon, hanem hogy végezzen a többiekkel.


A piac előtti zebránál, a Rossmann előtt mentem Erikával és Mesivel, amikor leszállt elénk Jamal. Megszeppentem.
- Mit akarsz? -kérdeztem, közben szorosabbra fogtam a lányokat.
- Micsoda kérdés.. Gondoltam előbb kinyírom a gyengébbet, aztán folytatom a mókát a két másik piszokkal. -mondta. Volt rajta pár seb és karcolás.
- Hagyd, hogy elvigyem őket, aztán azt csinálsz velem amit akarsz! -nem volt ínyemre ezt mondani, de a helyzet megkívánta.
- Természetesen.. nem! -vágta rá Jamal, és a szeméből sugarat lőtt ki, ami átlyukasztotta Erikát. (Lassított felvételben konstatálom a helyzetet). Mesit leraktam, Erikát pedig lassan lefektettem a földre. Kinyitotta a szemét és vért köpött, a hasából is ömlött a vér. Próbáltam megállítani a vérzést, de nem sikerült, csak a kezem lett olyan meg a ruhám. Le akartam venni a pólómat, hogy azzal próbáljam elállítani a vérzést, de megfogta a kezemet. Egymás szemébe néztünk. Két hányás között elkezdte mondani, hogy "Sze..", de lehunyta a szemét. Dermedten ültem mellette még egy kicsit, aztán melléhelyeztem a kezét. Felálltam és Jamalra néztem könnyes szemekkel. Ökölbe szorítottam a kezem.
- Hatalmas hiba volt. -mondtam nyugodtabb hangon- Az életeddel fizetsz! -váltottam idegesebb hangra, terpeszbe álltam és felordítottam. Hatalmas, eddig még nem látott nagy fénycsóva szállt fel az égbe. Lökéshullámok(!) keletkeztek körülöttem, a Rossmann ablakait betörte. Jamal is hátrébbsodródott. Mégjobban ráerősítettem az erőlködésre, sorra törtek be a házak ablakai, 1-2 öregasszonyt is elsodort a keletkezett szél. Duzzadtam az erőtől, már-már azt hittem szétrobbanok.
Felnéztem Jamalra. Ő erre hátrébb lépett egyet. Kilőttem magam, és villámgyorsan beköszöntem neki egy jobb körívessel. Átrepült az úton, és egy 3 emeletes házba csapódott. Fújt egyet, és próbált kijönni a falból, de ott termettem előtte és lendületből hasba rúgtam. A ház túloldalán repült ki és esett a földre. Éppen kiugrottam én is elé, amikor idegesen felpattant és rúgott a fejem irányába, de bal kézzel elkaptam a lábát, majd ráfogtam a jobbal is, megpörgettem és feldobtam a több emelet magas Pelikán beásárlóközpontba. Egy ruhabolt falát törte át és a ruhák között landolt. Pár másodpercig nyugta volt. Felült, de meglátott a falon keletkezett lyukon keresztül -felrepültem. Az eddig ott lévő emberekről megfeledkeztem. Természetesen kimenekültek xD. Összeráncolta a homlokát, vicsorított, majd egy energiagömböt képzett a kezében és elhajította felém. Kirepült a lyukon, én kinyújtottam a két kezemet és a tenyerembe csapódott az energiagömb. A súrlódás miatt villámok keletkeztek a tenyereim körül, én pedig hátrébbsodródtam a levegőben 1-2 métert. Végül megfékeztem, és visszalőttem Jamalra, ezzel egyidőben a bal kezemben képzett energiagömböt is felé hajítottam. Jamal elugrott a sajátja elől (ez kiszakította egy másik helyen a falat, a törmelékek az utcára estek), de hasba találta az enyém. Tolta maga előtt, majd hirtelen irányt változtatott és a földre nyomta. Leszakadtak egy emeletet, és egy játékboltban találta magát. Fogta a füstölgő hasát, aztán felnézett a lyukra a plafonon. Lenéztem rá, majd leugrottam és jobb lábbal a hasára estem, ezért eggyel lejjebbi emeletre zuhantunk. Leszálltam róla, és figyeltem hogy mikor kel fel, közben lobogott körülöttem az aura.


- Szeretsz fogócskázni? -kérdezte Sephiroth.
- Imádok. -válaszolta Gergő.
- Akkor te vagy a fogó! -mondta Sephiroth, és egy lökéshullámot(!) küldött Gergő felé, majd elrohant az ellenkező irányba. Gergőt hátrébbsodorta a lökéshullám(!), majdnem leesett a házról, aztán megindult Sephiroth után. Sephiroth átugrott egy másik házra, majd megfordult. Látta, hogy Gergő is ugrik, és ekkor egy sugárcsíkot lőtt rá a kardjából. Gergő belevágott a sajátjával, kettévágta a sugárcsíkot. Sephiroth újra elindult, Gergő egy kicsit bizonytalanul ért földet, de folytatta ellenfele üldözését. Sephiroth újra felugrott a ház szélénél, de ezúttal a levegőben fordult vissza, és 4-5 sugárcsíkot küldött a szaladó Gergő felé. Ezután visszafordult és guggolva ért háztetőt, majd rohant tovább. Gergő kitért a sugarak elől, viszont a sok erőhatástól beszakadt alatta a tető, ő pedig vele esett le. Sephiroth megállt a következő háztető végénél és megfordult. Látta ahogy a por száll fel a tetőről, gondolta, hogy beszakadt Gergő alatt.
Türelmesen, pár percig várta, mikor bukkan elő, de nem jött csak azért se. Kezdett elfogyni a türelme, amikor mögötte felrepült Gergő váratlanul és visszakézből csapott a kardjával. Sephiroth le tudott hajolni, de pár hajszálát lenyisszantotta Gergő. Tovább támadott, lecsapott a tetőre, Sephiroth hátrébbugrott. Gergő tanult az eddig látottakból, és gyorsan egy lökéshullámot(!) küldött bal kézzel Sephiroth felé. Megemelkedett a talajtól és 2 métert hátrébbrepítette, de különösebb gondok nélkül maradt talpon. Gergő ismét jött egy kardcsapással, de Sephiroth beletette az övét. Összecsaptak, Ádámék csak annyit láttak, hogy folyamatosan szikrák lövellnek fel a háztetőről, újra meg újra, valahányszor összecsapnak.









© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat