Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2007-10-05

Apophis naplója

Írta : Platschu


Hajnali 3:15
Felébredek, mint minden nap az elmúlt 5000 évben. Azt álmodtam, hogy isten vagyok. Aztán eszembe jut, hogy nem álom volt, mert tényleg az vagyok. Hehe.

3:16
Felülök. Illetve csak ülnék, mert bevágtam a fejem. A sötétben elfelejtettem, hogy kinyissam a szarkofág fedelét. Huh, de égő. Idáig ez már 34x fordult velem elő ebben az évszázadban. Újabb rovátka.

3:17
Eszembe jut, hogy a Jaffa testőrségem biztos röhög rajtam, ha hallották ezt a koppanást.

3:20
Nincs senki a szobámban. Akkor meg ezért fogok valakit megbüntetni, hogy őrizetlenül itt hagytak. Még a végén elkanászodnak és úgy járok mint Marduk.

3:21
Mégis csak szeretnek. Az asztalomon valaki itthagyta az Abydos Sun legfrisebb számát. Belelapozok, lássuk mit ír rólam a konkurencia.

Főoldal. Rá halott! Áááá, kit érdekel? Hajdanán minden vágyam volt, hogy bekeretezve lássam ezt a palotám falán. Még mondják, hogy a rokonait nem válogathatja meg az ember! A Goa'uld azonban igen!

Inkább lapozok a társkeresőrovathoz, hátha Ammonet után megszerzem a 14. feleségem. "Fiatal, jó állapotban lévő, alig használt Goa'uld keresi jóképű, egészséges gazdatestjét. Jelige: Virgo-Scorpio-Auriga-Gemini-Cetus-Scutum" Hmmm. Ez csak 6 jel. Amatőr. Mindegy, majd küldök egy Ash'rakot. Hmmm. Van ennél is rosszabb: egy Tok'rát.

Megnézem a sportrovatot. Replikátor : Asgard meccs állása 19:0. Csak tudnám ezek honnan ilyen tájékozottak? Óóóóó, bár csak ott lehettem volna! Te jó Apophis, miket beszélsz? Úgy érzem nem ma nem vagyok jól. Ez a különböző bolygók miatti időeltolódás mindig összezavar. Inkább visszafekszek a pihe-puha szarkofágomba.

3:40
Nem tudok elaludni. Ráadásul ez a kényelmetlen bádogdoboz idegesít. Szereznem kell egy full-extrás példányt Héphaisztosztól, amiben van szolárium és medence. Még szerencse, hogy már nem unas a gazdatestem, mert akkor még a lábamat se tudnám normálisan kinyújtani.

3:41
Még mindig nem tudok aludni. Lehet türelmetlen vagyok. Elkezdem számolgatni álmomban a saját bolygóimat, amin én uralkodok. 1... 2... 3... Ja nem a Chulack már nem, ... grrrr...öööö.. Hol is tartottam? 3 . X . Na ez gyorsan ment. Megszámolom inkább az ellenségeimet. 1... SG-1, 2...

6:35
Huh. Már megint az a "meztelen bányászos álom". Lehet nem kellett volna mégsem megnézni a Goa'uld Hathor "Hogyan legyünk hatékonyan rövid idő alatt befolyásos istenek?" című oktatófilmjét a rabszolgák ruháztatási költségeinek lefaragásról. Bár, ha belegondolok? rabszolgalányok mindenütt és ráadásul ők az én jaffáim. Az én X-generációs népem. Kellemes gondolat.

6:38
Paff. Már megint. 36X. Azon töprengek, hogy mennyi ennek a valószínűsége, hogy kétszer történjen ez velem egy nap alatt? Lehet mégsem vagyok tökéletes? A kobrapáncélomban kellene aludnom, de annak meg a szellőzése rossz.

6:42
Megyek lezuhanyozom. Elképzelem, hogy a víz simítja karcsú testemet, úgy mint régen az unasok bolyóján és nem a gazdatestemre hullik, hanem rám. Aztán egy kis izgés-mozgásba kezdek a nyak körül és máris púp leszek a gazdatestem hátán, hogy érezzek is valamit. Óh, igen.

7:05
Reggelizem. Őrlődök az étlap felett. Nem tudom, hogy a Goa'uld kicsinált vagy becsinált közül válasszak. Na jó legyen az első. Nyám-nyám. Jééé? ennek a szeme, olyan mint a Klorelé!

7:25
Tévedtem, mégsem ő volt. Egy szakáccsal kevesebb. Megyek szépítkezni, bár Sokarnál tett látogatásom óta jobb, ha nézegetem magam.

7:28
"Tükröm-tükröm mond meg nékem, ki akar még megmerényelni e héten?" Kérdezem bűvös telekommunikációs gömbömet. Ez meg mi? Jaj nem, adáshiba! Várjunk, csak? Hiszen ez a Tauri! Méghozzá a Cheyenne-bázis parkolója.

7:29
Grrr.... Daniel meg az ő kis felemás zoknija. Ammonet szerint ez valamilyen titkos nászrituálé része nála. Perverz, de tetszik. Hoppá! Úgy tűnik működik. Sam Carter felé tart és beszél vele. Ribanc. Bzzz. Na, de jó. Elment a kép!

7:45
A kommunikációs gömböt a falhoz vágtam dühömben, mert a Goa'uldnak nem akart bejönni újra az a látomás. Na mindegy. Amilyen az én formám még találkozok velük valahol. Megyek inkább megnézem a palotám központi gépét, ami egyben a határidőnaplóm és emlékkönyvem is. Bejön a felirat: "Where do you want to go today?"

7:46
Meglelem a kívánt adatokat. Délelőtt kivégzés, kivégzés, csonkítás, kivégzés. Legalább nem egyhangú. Délután szentélyavatás, amit némi könnyed Reetou vadászat, majd végül az est zárásaként a ma gyártott harci egységek megtekintése és felavatása követ. Ezt már unom. Nem megyek sehova, inkább visszavonulok a szobámba.

7:50
Felcsatolom a ribbon devicemomat a kezemre, majd haragos isten imagemet demonstrálom az egyik páfrányon. Elsőként fénylő szemeimmel ránéztem, aztán szépen odébblöktem. A cserép darabjai közül a kezembeveszem ismét a kommunikációs gömbömet és a bal kezemet az arcom felé fordítva magamra varázslok.

8:00
Hol vagyok? Hmmm. Hiszen ez az SGC eligazítója és itt vannak a legfőbb ellenségeim! Hogy szerettem volna ide eljutni ebben a realitásban is! Kree! Itt van a nyomorult sholwa is. Nem látnak? Isteni! Belülről kifigyelve bomlasztom szét ezt a szánalmas csapatot, hogy aztán én lehessek a Legfőbb Rendszerúr. Miről beszélnek? Ezek készülnek valamire!

8:05
A Tok'ra dumál valamiről. Képeket mutogat, amit az a primitív lépegető eszköz vett fel. Ott már jártam. Így persze, hogy nincs civilizáció, se állatok és se gyilkos időjárás. Ásványvizsgálat. Erre O'Neill mit mond: "Jó mókának tűnik." Igen? Majd meglátjuk? Hehe. Csak tudnám a naquadahoz képest teljesen értéktelen vacakkal mit akarnak majd kezdeni. Még egy űrhajóba se lehet beszerelni!

8:07
A szőke csaj csak nem akarja abbahagyni a beszédet. Már percek óta untat mindekit. Szomorú, hogy nem veszi magát észre. A kis kopasszal felváltva beszélnek.

8:10
Az ezredes bambán néz sokáig mindenkit. A kezemet elhúzom előtte, de nem érzékel. A vezetőjüket nézi, aztán meg Cartert és Teal'cot. Tuti, hogy valami mocskos jár a fejében. Kár, hogy nem látok bele. Megpróbálom azért. Áááááá! Hiszen itt mindeki meztelen! A szemem, a szemem! Belenézzek inkább Carter fejébe! Jaj! Ez is! Elkezdem becsukott szemmel jobbra-balra mozgatni a fejem, hogy kiverjem ezt a gondolatot.

8:12
Ez annyira jól sikerült, hogy megint itthon vagyok. Azon gondolkodok, hogy biztos Hathor ereiben is ezért hűlt meg a vér, amikor ránézett a gondolatkivetítőre a vallatásukkor. Úgy döntök, hogy mára ennyi önkínzás elég volt és inkább megyek védtelen bolygókat leigázni?

VÉGE







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat