Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
--->! ROBBANTÁS !<---

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
--->! ROBBANTÁS !<---

Ma (képzeld el) 12 órakor mindenkinek vége lett a suliban a tanításnak...nekem már 11-kor....mert a suli melletti majdnem üres területről ROBBANTANI akartak egy kábé 50 m-s kéményt (majdnem 2szer akkora mint a sulim magassága)...de mível a környék tele van házakkal ezért nem adtak rá 6ósági engedélyt...úgyhogy hiába vártam 11-től 14-ig (páran elmentünk billiárdozni+dumcsiztunk+aztán, hogy hazamentek olvastam a Klinikák metróállomáson...majd 14-re visszamentem)...nem volt robbantás.Csodálkoztam is hogy nincs kordon+rendőr+tömeg+híradó...hát ezért nem volt...de legalább elmaradt a délutáni számtech órám...15:20-ig tartott volna 12-től (11-től 1 órás szünet lett volna az osztályomnak,akiknek az egyik fele 15:20-tól kezdte volna a számtechet úgyhogy nekik 11-től kicsit hosszabb szünetük lett volna) ...a másik csoport is megúszta... :)
Holnap nincs tanítás az osztályomnak...legalább +tudom írni a töri esszémet 1.-ig....hogy mehessek vizsgázni 3.-án..."szuper" lesz...

Látom a jövőt: A könyvtárba fogok rohadni...egész nap...rosszabb esetben egész 7végén. :)

Szió! Csáó! Pá! ;)
Györgyi

ui: A képen épp egy ember ugrik le egy felhőkarcolóról....le a mélybe...és mindez 3D-be látszik...állati szerintem... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat