Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
2004. november 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
2004. november 26.

Huhhúú de hideg van. Holnap előveszem a szekrényből a bibliaügynök jellmezemet. Pozsonyban is hideg van. Mert ott is voltam ám, de már itt vagyok.
Tegnap mindenki volt angolórán. Biztos azt hitték, hogy én nem megyek. Pedig mentem, csak késtem, mert a pozsonyi térképet böngésztem, hogy hova is megyek, de aztán megtaláltam. Jól be is jelöltem rajta, hogy hogyan fogok menni, de mikor oda értem, ott meg teljessen össze voltak kuszálódva az utak. Jobbra akartam menni, le is kanyarodtam, aztán az út fogta magát, és amelyik útról lekanyarodtam, az alatt átment balra. Akkor kis mellékutcákon bróbáltam navigálni, aztán már teljessen elvesztettem a tályékozódási képességem maradékát is, és akkor megálltam, hogy körülnézzek, és pont avval párhuzamos utcában voltam, ahova mennem kellett. Szóval odataláltam. Csak úgy érzésből. Pedig nagyon féltem, hogy nem fog menni.
És este valamit álmodtam is. Biztos, hogy álmodtam, csak azt nem tudom, mit, mert reggel nem volt időm végiggondolni, és olyankor hamar elfelejtem. Majd talán legközelebb. Mert most nem érek rá ilyenekre, mert a főnököm vaskesztyűvel szorongatja a golyóimat. Könyveket kell rendelnem, hétfőn meg menni kell a számlákért. Nem is olyan könnyű elkölteni 300e Ft-ot. Legalább is, amikor ez a feladat. Amikor nem kellene elkölteni, akkor simán megy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat