Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Vasárnap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Vasárnap

Egy rossz van csak a vasárnapokban...annyira ellustulok, hogy csuhaj ( talán nem ez lenne a +felelő szó...de sebaj, most ez jutott eszembe ). Sok mindent kéne tennem ma, de 1szerűen nem m1. Hát igen ez a vasárnapi hamisít6atlan feeling...
Ez nélkül nem is lenne vasárnap a vasárnap :) .
De azért lassan elkezdek öltözködni ( na azért nem meztelenül ülök a gép előtt...csak hálócuccban ----> ez nálam átmenet a pizsama és a hálóing között. Fekete sztreccs hosszúnadrág & 1 pandamacis hálóing ), hogy lassan elinduljak találkozni egy osztálytársammal a Deák térre. Fél 5-re m1ek. Várjál csak akkor még ráérek ( most ugrott be... ), azt hittem 3/4-ed 3-kor kell indulnom...de nem...csak 3/4-ed 4-kor...hihi...szuper...MÉG RÁÉREK!!! :) ...huh...de lusta vagyok... :) ....Még 1 óra plusznak is így tudok örülni...miközben szegény osztálytársnőm, Kati, 16:00-ig dolgozik. Szegényke! Neki a mai nap bizti nem vasárnapi feeling...
Ennyit mára...ha eszembe jut még valami...éjfélig még beírom...Éljen az ADSL net!!! Éljen az Axelero!!! (Uhhhh....már megint "málker"! :) )
Ha hűséges olvasom vagy...( bár szerintem ilyen nincs mert akkor már biztos +írta volna, hogy olvassa a naplómat )....biztos érdekel mi az a "málker"...és ennek mi köze a reklámhoz...miért mondom így azt hogy reklám...Nincs igazam? Úgye érdekel... :)
Hát elmondom...izé leírom: Rám is rámjött az a mánia kiskoromban, hogy a Tv-ben kiírt dolgokat visszafelé olvastam. Így lett az Esti meséből ---> Esem itse; a reklámból + ---> málker.
Ez annyira +tetszett hogy 1szer amikor 1 reklámról beszélgettem valakivel...alapból így vezettem fel, hogy: Láttad ezt és ezt a málkert? Csak kicsit nézett beszédhibásnak.... :)

Szió!

Györgyi

ui: További jó vasárnapot!!! :) ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat