Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
2004. november 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
2004. november 30.

Ma van a szülinapom. A huszonhetedik. MÁSODSZOR! Azt hittem, hogy másodszor már nem lesz olyan rossz. Azért másodszor, mert már a tavalyi születésnapomon azt hittem, hogy a huszonhetedik. Úgy volt, hogy apám kérdezte, hogy akkor most hány éves is lettem. Én meg mondtam neki, hogy; 27. Aztán fél perc múlva visszajött, és mondta, hogy számoljak utánna. Utánna számoltam, és az jött ki, hogy 26. Pedig én teljesen azt hittem, hogy 27. És amikor utánnaszámoltam, akkor már késő volt, mert akkor már 26 éves lettem. És soha nem volt olyan, hogy abban a tudatban lettem volna, hogy 25 éves vagyok. A 25 az még nem is lett volna olyan sok. Pedig voltam 25 is, csak nem tudtam róla. Még az angol tanfolyás kezdetén tanúltuk, hogy; How old are you? Én meg simán mondtam, hogy 26, pedig 25 voltam. És nem azért mondtam, hogy 26, mert nem tudtam a számokat. Most nagyon sajnálom, hogy soha nem voltam 25. Mert szerintem egy ember számára minden dolog az, amit az az ember gondol róla. És én soha nem gondoltam azt, hogy 25 vagyok.
A vöröskereszt meg küldött nekem képeslapot a szülinapomra. Úgyhogy anyám is megtudta, hogy voltam vértadni. Legközelebb, ha megyek, megmondom, hogy inkább e-mailban küldjenek üdvözletet.
Pénteken Ne Vásárolj Semmit Nap volt. És belegondoltam, és tényleg nem vásároltam semmit. Sőt egész héten csak némi kaját vettem. Mondjuk épp pénteken vettem meg a vonatjegyemet hétfőre, de az talán nem számít. Bár én nem látom, hogy ez a Nap változtatna is valamin. Az emberek úgyis annyit költenek, amennyi pénzük van. És ha a vásárlástól boldogok lesznek, akkor úgysem fognak leszokni arról, hogy vásároljanak. Mondjuk imádom az ilyen tömegmegmozdulásos dolgokat, mert jó buli, csak nem hiszem, hogy sokan figyelembe vették, és hogy valami haszna is lenne.
Én pénzköltésben nem vagyok jó. Ez abból is bebizonyosodott, hogy a 300e Ft elköltésének a szervezését már péntek délután megkezdtem. Telefonálgattam, meg megrendelőket küldtem, aztán hétfő délre sikerült 285e Ft-ot elköltenem. Másnak biztos nagyobb tapasztalata van pénzköltésből. Mert nekem csak a spórolást tanították meg.
Hétvégén egyébként is elég rosszúl éreztem magam. Persze nem tudtam, hogy miért, aztán ráfogtam, hogy a közelgő szülinapom miatt. De nem amiatt volt, mert arra nem is gondoltam, hogy szülinapom lesz. Azt csak később tudtam meg. Úgy éreztem, hogy fel kell hívnom valakit. De aztán nem hívtam fel senkit. Azt mondtam magamnak, hogy ilyenkor hétvégén mindenki a családjával akar lenni, és nem engem akar hallgatni. Meg tulajdonképpen nem is tudtam volna mit mondani. Úgyhogy valamit ki kellett volna találnom, hogy miért telefonálok. Vagy mondtam volna meg, hogy fogalmam sincs, hogy miért telefonálok? Na ez az, amiről azt gondolom, hogy nem hiányzik a hétvégén senkinek, hogy valaki csak úgy a semmiért felhívja. Úgyhogy nem telefonáltam.
És a TV-ben meg volt az ikershow. Hát hogy milyen jó az ikreknek, ők nincsenek egyedül. Nekem viszont van naplóm! HeHe. Persze biztos ki lehet bírni ikertestvér nélkül is. Sokan kibírják. De őnekik van másuk. Nekem viszont van naplóm! HeHe.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat