Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Újra színes!!! :) Juhéééééé!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Újra színes!!! :) Juhéééééé!

El sem hiszem...újra színes a napló!!! Juhééééééé!!! Már el is léptem a naplómtól...hogy jöjjek beírni, de aztán mintha színes írást láttam volna...ezért visszaléptem...és láss csodát...ÚJRA VAN SZÍNE A NAPLÓBEÍRÁSOKNAK!!! :)
Ezért most nagyon happy lettem. ;)
El sem hiszem...csípj meg...mert azt hiszem álmodok. :)
Végre felfigyeltek ránk, egyszerű nalóírógatókra, + a sok panaszkodásunkra a TTC-sek és lett szín. ( " És a NAGY KÉTPÚPÚ TEVEISTEN lenézett nyájára { vagy valami ilyesmire} és ezt mondá vala: Lőn színesség! És e naptól lőn színesség e fakó barna napló pusztán." ) Állati!!!
Bár szerintem nem teljesen így történt ahogy ide röviden lefirkantottam. De majdnem. ;)

Szóval egy kicsit más téma:

Néztem az HBO-t...ezen belűl a Több a sok(k)nál című felíratos filmet...már jó ideje ment...amikor is az HBO beadott egy műsorajánlót, de előtte megláttam a képernyőn, hogy most következik az Álmatlanság című film. Néztem egyet....mert még javában tartott az előző film...aztán meg még nagyobbat néztem, amikor el is kezdődött a beigért film. De a legszebb az volt, hogy kapcsoltak az HBO-nál és egy laza váltással visszatértek az előző filmhez...de persze felíratozás az nem volt...úgyhogy majd megnézem máskor...nemrég visszanéztem az HBO-ra...és akkor már felíratozva ment a film. Csak rendbejön lassanként. :)
Dícséretükre legyen mondva ez az első komoly bakizásuk amit tapasztaltam. Szerintem nem sok baki történhetett még velük. Elég jól csinálják a dolguk. ;) Nem?

Egyéb:

Most egy darabig nem írok naplót...nem érek rá...de amint tudok újra belekezdek. :)

Aki nem bírja (esetleg) az írásaim nélkül az legyen szíves ne a sültgalambot várja a nyított szájába...hanem kattintson a naplómhoz. :) ;) [96752 AL] És olvassa el a nem túl régi bejegyzéseimet.

Fanta(sztikus) és gazdája Györgyi (azaz én)
Szió!
Csáó!
Uff!
Pá!
:) ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat