Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Angelika naplója


Angyalka88KM [4846 AL], gazdája Angelika
2004. december 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4846
2004. december 16.

Pontosan 2hét telt el azóta...hogy nem írtam ide...de minek írjak..ha nem történik semmi...beteg voltam...és otthon feküdtem lázasan...ugyanakkor sok jódolog is történt. Megismertem jópár új embert...akik könnyen baráttá válhatnak...és valakit...akiből akár több is lehet, mint barát. De nem iszom előre a medve bőrére...csak sodródom az árral...és várom hogy magával ragadjon valami...ami most igencsak közelinek tűnik...remélem jók megérzéseim.

Ezen a héten már voltam suliba...sokkal könnyebb volt...mint amire számítottam...a tanárok egész megértőek voltak 2hét hiányzás után...egyet kivéve. Azt is csak az osztálytársaimnak köszönhetem. Akik folyamatosan uszítják ellenem a tanárokat. Utálom őket...mintha én tehetnék erről az egészről. Ez volt a hét egyetlen negatívuma...de ezen épp eléggé felhúztam magam.

Mialatt beteg voltam..megtanultam pár új trükköt a Photo Shoppal. Eszméletlen jó képeket csináltam...magamról..és barátokról egyaránt. Most befejezném a mondókám...holnap is lesz mit írnom úgy érzem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat