Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Éljeeeeeen!!!! Szünet!!! :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Éljeeeeeen!!!! Szünet!!! :)

Végre szünet. Király! Január 5-ig semmi iskola!!! :)
De hamar itt lesz. Sajna!
Aztán meg vizsga, vizsga hátán (4 db). Legalább 2-n már túl vagyok...a sajtónyelven (tegnap) és a gazdasági alapismereten (ma).
Azok eredményeit is a vizsgaidőszakban tudom majd meg. Mint már tegnap írtam: a sajtónyelv miatt nem aggódok, de a gazdasági alapismeret az necces...nem hinném, hogy túl jó lett. Bár szerintem 1-es az nem lett. Remélem... :)
Neeeem...azért ennyire megbízok a megérzéseimben....hogy tudjam nem buktam meg. (Na jó csak 90% hogy sikerült nem megbukni...remélem mégsem az a maradék 10% lesz a sorsom...mert akkor nagyon szomorú leszek) Ezt a határozottságot: Tudom--->Remélem---> Talán...stb. Szép mi? (Ez a fölös aggódás azon amin már túl vagy...és ha kézenállásból dupla-tripla hátraszaltót csinálsz úgy hogy közben megebédelsz...és egy kávéra is van időd, mielőtt visszaérkezel egy kényelmes fotelbe a szaltó után {Na ezt rakd össze ;) } ...akkor sem tudsz változtatni ezen.)
Hűen önmagamhoz most sem tegnap tanultam...hanem ma. Éjszaka 03:00-kor keltem és tegnap 22:00-kor feküdtem le. Álmos vagyok! Fáj a szemem...de azért netezek...hogy fennmaradjak...
Még nem szabad elaludnom. :)

Csáó!
Uff!

Györgyi (-.-) ZZzz!!! (Csak semmi hangoskodás mert lélekben már alszok! :) ;) )

Pá!

ui: Nézzétek meg oiboy (Egy tevenév) naplóját....nagyon érdekes. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat