Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

BSZ naplója


Púpos kisfiú [116025 AL], gazdája BSZ
2004.12.19.Hátha ide még befér))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/116025
2004.12.19.Hátha ide még befér))

Ajándékozási ötletek folytatása:
Nagyon aranyos ajándék például az elegáns üvegekbe rejtett, fűszerdarabokkal ízesített olaj, aromaecet vagy éppen ízlésesen kinéző, fűszeres-vaníliás kompótot (például birsalma) is rakhatunk egy kicsi üvegbe.
Az üvegek száját díszíthetjük viasszal, szalagokkal, szárazvirággal, vagy csak egyszerű nagymamás módra kockás anyaggal. Ezeket nem muszáj elfogyasztani, szépen mutatnak önmagukban is a polcon. Ha mégis valami ehetőt akarunk adni, készítsünk saját süteményestálat: 6-8 féle szép aprósüteményből rakjunk néhány darabot egy kis karácsonyi mintás papírtálcára, és csomagoljuk be celofánba. Ez igazán nem kerül sokba (legfeljebb időben), és talán a legegyedibb ajándék.
Adni is tudni kell
Akármit is adunk, adjuk intelligensen. Unalomig ismételt az árcédula kötelező eltávolítása, de arra is figyeljünk, hogy ne essünk bele az ajándékozás örök csapdájába. Ha olyan ajándékot veszünk, amit a szemünk előtt kellene használnia-hordania az ajándékozottnak, mindig fennáll a veszélye, hogy nem tetszik neki, és ha ezt nem kezeljük okosan, irtó kínos helyzetek fordulhatnak elő. Vagy nem rakja ki például asztalára az általunk aranyosnak gondolt kis apróságot, és akkor az ajándékozó sértődik meg, vagy kirakja, és akkor neki lesz kellemetlen egész nap azt a giccses szerencsétlenséget bámulni. Ha megértjük, hogy ez a kötelező ajándékozás tulajdonképpen csak gesztus, és az ajándék maga mellékes, mindjárt könnyebb kezelni ezeket a helyzeteket is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat