Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Állatorvos

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Állatorvos

Pici kutyánkkal ma állatorvoshoz megyünk.
Szegény Picur még nem tudja...most még amikor ránézek....a farkát csóválja és szeretettel néz rám...majd meglátom ez kábé 19:00-kor hogy fog változni. Addigra ha minden igaz túl lesz a veszettség elleni szúrin és már itthon leszünk. Kár hogy a kutyák nem értenek "emberül"...jelen esetben magyarul...most Picinek elmond6nám mi vár rá. Megnyugtat6nám.
Így majd csak utána tudom megnyugtatásul agyon simizni...ja és 1 kicsit megpuszilgatni. Ő meg erre válaszul 1 darabig tűrni fogja, majd játékra kezd búzdítani a maga módján. Ekkor én ellágyulok és játszani kezdek vele. Össze-vissza fog harapdálni...de nagyon szeretem. Annyira szép egy kis állat. Hosszúszőrű tacskó...de gyönyörű. Fekete, barnával keverve (a feje meg a hasa),fehér "mellénnyel". És a szemei....csodás. :)
Ha ezt elolvasná (ha tudna olvasni =) )....most biztos elérzékenyülne...de minimum 100szor megnyalná az arcom. Reggelente mindig így ébreszt...amikor még alszok amikor Anyuval bejön. Állati cuki. Ha belegondolok, hogy régen mennyire nem szerettem a tacsikat. A szimpla zsemle rövidszőrű tacsikat most se igazán csípem...de azért már kezdek velük megbarátkozni... =)
Picinél szebb tacsi nincs...bocs elfogult vagyok. :) Ja visszatérve az állatorvoshoz....18:00-kor indulunk.

Sok minden jót!
Bye!
csáó!
Szió!

Györgyi ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat