Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Pihengetés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Pihengetés

Mindig megfogadom magamnak (figyeled már Újév előtt fogadalmakat teszek), hogy szilveszter napján meg előtte sokat pihenek, hogy bírjam a partyzást. A mai napomra ez tökéletesen igaz volt. Pihentem. Aludtam, számítógépeztem, TV-ztem. 14:30-kor találkoztam a Deák téren az 1ik osztálytársnőmmel. Ez volt a mai kimozdulásom. Nagyon elvoltam ma. :)
Az előbbi leírásomból (lásd:"...hogy bírjam a partyzást...") azt hihetnéd, hogy minden szilveszterkor buliban vagyok. Hát nem. Eddig életem során kábé 3szor buliztam szilveszterkor. A többit utcai sétálással vagy tévézéssel töltöttem családom körében. Nem vagyok az a bulizós fajta. De mindig készülök rá...hátha egy partyba megyek szilveszterkor. A mostanit (holnap) ha minden igaz 1 pár osztálytársammal fogom tölteni az utcán...kezdve egy kis elő iszogatással, hogy ne fázzunk. Remélem összejön. Fő a jó hangulat. Csak ha magamból indulok ki...mindenki arra fog várni, hogy a másik szervezzen...pedig ide nem sok szervezés kell...csak 1 hely, 1 időpont és 1 kis pezsgő. De néha bejönnek a megérzéseim és most nagyon azt érzem, hogy megint tévézéssel fogom tölteni a szilvesztert. Végül is az se rossz program. Max kiugrok a Hősök terére. Ott biztos lesz egy kis tömeg + feeling.
Egyébként egy spontán buli sokkal jobb mint 1 előre megszervezett szilveszteri buli...mert a szilveszteri bulizásnál van bennem 1 olyan érzés, hogy: Szilveszter van bulizni kell, mert mindenki bulizik és jól érzi magát.
Egy spontán bulin meg ott a tudat, hogy ha akarsz maradsz....ha nem nem. Nincs a szilveszteri "kényszerítő" erő. :)
Na jó már megint butaságokkal tömöm a fejed... Összegezve:
Bulizni jó, a szilveszter jó, éljen a tűzijáték. ;)

Csáó! =) :) ;)

ui: Azért nagyon örülnék ha összejönne a holnapi utcás buli.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat