Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

AsKa naplója


Aska [144397 AL], gazdája AsKa
állatidomár...hmm

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/144397
állatidomár...hmm

Manson, állatidomárt alakít legújabb videoklipjében


Manson történelmi felfedezőutat téve a 40-es évek burleszk dekadenciájába nyit új lapot a „romlás krónikájában”, mindebbe betekintést nyerhetünk legújabb klipjében, melyet a mOBSCENE címmel ellátott dalhoz készített.

A forgatás előző hét végén zajlott Los Angeles-ben, a rendező ugyanúgy maga Marilyn Manson, mint a Nine Inch Nails „Starfuckers, Inc”-jénél és a „Rock Is Dead”-hez (Mechanical Animals; 1998 – Mátrix betétdal és videoklip; 1999) készített videoklipnél is.



A videó a háború utáni Amerikában játszódik karneváli hangula-tot idézve, elefántokkal, züllött táncosokkal és két - elég hiá-nyosan öltözött - modellel, akik majd a refrént éneklik: „Légy obszcén, Légy, légy obszcén!”.

Manson mint fő állatidomár jelenik meg, cilinderrel a fején, aki a klip folyamán több kosztűmben is megjelenik, míg a banda színkavalkád közepette ”végzi a munkáját”. A klipben látható lesz Manson burleszk-csillag barátnője, Dita Von Teese is.

Az első maxi április 21-én kerül a rádióállomásokhoz, mely elsőízben ad ízelítőt Tim Skold basszerjátékába, aki emellett a szintetizátorokba és a samplerezésnél is besegített az új album, a The Golden Age of Grotesque (május 13) felvételeinél.

A mOBSCENE egy ipari metál himnusz, lángoló és effektezett riffekkel, lüktető basszgitárral, és Manson brilliáns énekével, mely néha suttogó, csendesebb és néha pedig teli torokból zeng. Az egész szám egy zajos cirkuszi kavalkád. „Kötelezettséget vállalsz, felveszed a legjobb cuccod, fonj körbe a karjaiddal, haladunk lefelé, lefelé, lefelé.” Majd teljes erőből üvölti: „Eljöttél, hogy lásd a mOBSCENE-t, tudom, hogy ez nem a te jeleneted, jobb, mint egy szex-jelenet, és kibaszottul obszcén.”



A The Golden Age of Grotesque megjelenik limitált változatban is bónusz DVD-vel, melyen a Manson által írt és rendezett „Doppleherz” című rövid művészfilm található majd.

Új albumát extravagáns műsorokkal kívánja promotálni, melyet a „Grotesque Burlesque” névvel illet; Az első ilyen est Berlinben kerül megrendezésre e-hét pénteken, ahol Mansonék 5-6 új számot is lenyomnak élőben, majd Dita tart egy kis előadást és emellett kiállítás is nyílik Manson festményeiből. Hasonló ese-mények várhatóak az USA-ban is, mielőtt elindulna az Ozzfest. (forrás: mtv.com)



(Premier show-k: Berlin: április 11; London: április 15.)


Nyilvánosságra került The Golden Age of Grotesque album és az első maxi, a MOBSCENE borítója is. A képek Helnwein festmé-nyei. marilynmanson.com





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat