Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
2005. január 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
2005. január 1.

(21:53)
huh....2005 van...mindenki reménykedik, hogy majd jobb év lesz meg sikeresebb, én nem is dolgoztatom feleslegesen az agysejtjeimet, ugyanolyan év mint a többi, csak azt kell megszoknom, hogy mostmár 5öst kell a 200 után írni...ennyi...az újévi fogadalommal elkéstem, mivel kb olyan részeg voltam, hogy a pezsgőt sem bírtam kibontani, nah mindegy...tehát igazából nem fogadok meg semmit:P úgy sem tartom be ez az egyik, a másik, meg hogy nem kell nekem még egyel több probléma amire figyelnem kell:DDD
jesszus...ma nagyon szörnyű vagyok...kb egy jó gondolat sem pattan ki az agyamból aminek örülni lehetne:D valószínűleg aki ezt most olvassa, az olyanokat gondolhat mint példul: úúúúristen ez a lány egy igazi életunt, megsavanyodott, rémes, pesszimista ember, akinek csak minden baja van a világgal...hihihi vagy valami ilyesmit...csak a pesszimista igaz:) jujj lehet hogy alapítok egy ilyen karavánt..ha már itt ez a trendi...milyen jó poén lenne...pesszimista karaván:DDD hajjajj most vagyok olyan állapotban, hogy meg is csinálom:D csak figyelj és láss!:)))
hass alkoss gyarapíts!!! ezt is fogom tenni!!! akkor most reklámozni is kéne? jó! tehát akkor itt most ország-világ előtt (vagyis magam előtt;D) bejelentem, hogy a pesszimisták karavánja lassan de biztosan megalakul, és aki érez magában annyi affinitást hogy belépjen abba a szarba (már bocsánat de valóban az is lesz) az jöjjön, mert nem látom szívesen:))) jujj milyen izgi lenne együtt megbeszélhetnénk mennyire utáljuk a világot:DDD milyen jó "móka" lenne:))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat