Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Már megint vizsgák... :-(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Már megint vizsgák... :-(

Szia!!!!!

A visszatérő szokásos témám: Már megint vizsgák...
Szokás szerint még semmit sem tanultam. Pedig sok az anyag.
4 darab viszga. Ha most olvasod először a naplóm...leírom mik ezek (egyébként már írtam):---> Irodalom,---> Vállalatok és intézmények belső felépítése,(VIbf)--->Általános médiaismeret,--->Marketing.
Az első vizsgáim január 5.-én lesznek:
--->09:00 = Irodalom<--- (nagyon parázok ettől) Most fogok hozzá anyagot gyűjteni a netről. Hosszú nap lesz ez. Érzem én...
--->12:00 = VIbf<--- Ez sem lesz leányálom...de ez egy kicsit könnyebb lesz...mert "CSAK" meg kell tanulnom a füzetből. Az irodalomnál több mint felét az anyagnak nem vettük. Közölte a tanárnő, hogy: " A tanulás nem csak abból áll, hogy megtanuljuk a fűzetből, hanem abból is,hogy a könyvtárban is tanulunk. " Ez igaz, csak azt hagyta ki a számításából, hogy több mint feléhez nem írtunk semmit a füzetünkbe. Úgy én is szívessen tanulnék pluszba a könyvtárba....ha lenne 1 alap a füzetbe...de NINCS.
Ezt megszívtuk. Lehet hogy bukok. Most nagyon örülnék egy jó adag újévi szerencsének. :)
Január 6:
--->Ált.Médiaismeret azt hiszem 09:00-tól<--- Ezt is meg tudom tanulni a füzetből. Itt inkább mesélni kell...és saját tapasztalatodat elmondani. Mível mindenki hallgat rádiót, néz tévét és olvas újságot...ez a része kicsit könnyebb. Az persze más tészta, hogy nem a megfelelőt olvasom, nézem, hallgatom. Ez most nem volt valami érthető igaz?
Röviden:
Mindenből a kereskedelmivel szinpatizálok...nem ez nem jó szó: ezeket hallgatom + nézem + olvasom...és ....nem a közszolgálatit. Pedig ezeket kéne. A nívó. És nem a butulás.
Példával: Juventust hallgatom és a Magyar Rádió-t kéne.Blikket olvasok pedig az 5 minőségi napilap közül kéne valamelyiket forgatnom és olvasnom. (Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Reggel) Rtl klubbot nézek pedig az Mtv-t (nem a világhírű zenecsatornát...hanem a magyar tévét) vagy a Dunát kellene. Tudom hogy ezek a jók amiket nem ismerek...nem nézem, hallgatom, olvasom....de a kereskedelmi érdekesebb....és butitóbb. Pedig a Juventus király....főleg a Hadházy. Csúcs jó fej ember. ;)
Január 10: (azt hiszem)
Lusta vagyok kimenni a papírért.
--->Marketing azt hiszem szintén 09:00<--- Ez baromi hosszú anyag...és nem elég ha megtanulod...érteni kell. Csak én vétettem egy nagy hibát amit azóta már bánok. Nem külön füzetbe kezdtem írni...és összekevertem 1 füzetbe vagy 4 tantárggyal. Hogy ez miért baj? Gondolj bele: Úgy is nehéz megtanulni azt a sok anyagot ha egy füzetben van...egymás mellett... Így meg még nehezebb lesz. Keresgélnem kell. De van rá pár napom. Majd csak elboldogulok valahogy. :)

Összesítve: A tanulás mellé elkellne egy kis (inkább baromi nagy, ha választani lehet) szerencse. =)
Drukkolj légyszi....Köszi

Csáó!
Szió!
Bye!

Györgyi :) ;) =)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat