Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

AsKa naplója


Aska [144397 AL], gazdája AsKa
2005. január 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/144397
2005. január 7.

MADONNA WAYNE GACY (POGO)

Eredeti név
Stephen Bier
Születési hely/idő
Ft. Lauderdale, FL; 1964 márc. 6.
Néveredet
Madonna, a híres énekesnő és szí-nésznő, valamint John Wayne Gacy, a hírhedt gyerek-gyilkos (Pogo, a Bohóc) nevének keresztezése.

Pozíció
Billentyűs és ütős hangszerek
A banda tagja
1989 óta
Hatások
Arthur Brown, Schoepenhover
Kedvenc könyv
Nietzsche: Beyond Good & Evil
Kedvenc zenekarok
Black Sabbath, Ramones, Butthole Surfers


Madonna Wayne Gacy, vagy más néven Pogo Marilyn Manson-ba való bekerülése előtt életében nem szintetizátorozott, elmondása szerint kevesebb időbe telt elsajátítani, mint összegyűjteni a pénzt egy szintetizátorra. Mansonon kívül M. W. Gacyaz, aki a legrégebben ügyködik az együttesben. A Pogo becenévre hallgató úriember titokzatos figura, gyakran bújik katonai uniformisba és meglehetősen furcsa dolgokat művel. Manson mesélte: „ Egyik délután felkerestem otthon. Ült egy vízipipával a tévé előtt, a történelmi csatornán nézte Lengyelország németek általi megszállását, egy billentyű sequence futott mellette, és amikor unatkozott, felvette a fülhallgatót, és belefülelt az elektromos ritmusokba. Ja, és meztelen volt…”

Pogo egyébként máig arra a legbüszkébb, hogy 1995-ben vendég manipulátorként szerepelhetett példaképének, David Bowie-nak ’The Heart’s Filthy Lesson’ című művében.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat