Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

gólkirály naplója


K A R E S Z [106783 AL], gazdája gólkirály
Kínai horoszkóp 2005!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/106783
Kínai horoszkóp 2005!!!

Mire számíthatsz a kakas évében?
A kínai asztrológia szerint 2005 a Kakas éve. A megnyugvásé, amelyben újra fontosak lesznek a hagyományok és a régi értékek. Meghozhatunk olyan döntéseket, amelyeket az elmúlt években csak a halasztgattunk.

Patkány
Ebben az évben sokkal több bátorsággal áld meg a sors, mint korábban. Élvezed, hogy új dolgokat próbálhatsz ki. Képes leszel alkalmazkodni a munkahelyeden, a lakóhelyeden és a családodban a változó körülményekhez, és a 2005-ös évről valóban úgy érzed, hogy mérföldkő az életedben. Megbocsátasz valakinek, aki mélyen megbántott, és akivel egy ideje mosolyszünetet tartottatok. Régi szerelmedet visszafogadhatod, és új alapokról kezdheted vele a kapcsolatot. Az év végén a családi életedben történő változások felteszik az i-re a pontot, és fantasztikus évet zárhatsz.

Bivaly
Talán még soha nem voltál olyan boldog, mint amilyen 2005-ben leszel! Nem jelent problémát a stressz sem, hiszen az a sok öröm, amely ér, oldja a feszültséget. Kitartóbb leszel, mint valaha, ezt mások talán makacsságnak tartják, de ez nem zavar. A család létszámában történő változások, a lakásproblémák megoldása, vagy egy beteg ember gyógyulása miatt életenergiád kiapadhatatlanná válik. A pályázati sikereknek vagy állami támogatások megnyerésének is eljön az ideje ebben az esztendőben.

Tigris
Rátalálhatsz arra az emberre, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást. De meg kell küzdened érte, hiszen választottad tele van félelmekkel, előítéletekkel, amelyeket a Te bizalmad, a kapcsolatotokba vetett hited oldhat fel. Ez sok energiádat fogja felemészteni, de megéri! Bátran vágj neki a nagyvilágnak 2005-ben! Akár a megtakarított pénzed is utazásra fordíthatod, hiszen a lelkedet, szellemedet gazdagító élmények mellett új hivatás felé terelhet. Pereskedésre van kilátás, amelyet megnyerhetsz, de nem ebben az esztendőben!

Nyúl
Az elmúlt évek kellemetlen tapasztalatai nyomot hagytak a lelkedben, és ezért kevesebb a bizalmad, a hited az emberekben, különösen, ha barátságokról vagy nagyon közeli ismeretségekről van szó. Ugyanakkor fantasztikus pénzügyi érzékkel áld most meg a teremtő, és amihez nyúlsz, arannyá változik a kezeid között. Érdemes önálló vállalkozásba kezdened, vagy hitelre lakást venned. A párkapcsolatodban akkor lehetsz boldog, ha a kedvesednek nem teszed túl magasra a lécet. Ebben az évben könnyedén megszabadulhatsz a felesleges kilóktól, vagy egy makacs egészségügyi problémától.

Sárkány
Idén rátalálhatsz a lelki társadra. Ha ez megtörtént, akkor élvezheted, hogy partnered a tenyerén hordoz. Sikeres leszel a munkádban, még az is előfordulhat, hogy kineveznek, magasabb pozícióban bizonyíthatod a rátermettségedet. 2005-ben érdemes új tanulmányokba kezdened, nemcsak a jövőd miatt, hanem azért is, mert az agyad sokkal jobban fog, mint máskor. Külföldi utazásod során viszont pechsorozat érhet, ezért alaposan nézd meg, hová és kivel utazol.

Kígyó
Szívesen szállsz saját és mások lelkének a mélyére 2005-ben. Választ vársz arra, hogy mi miért történik veled. Ha nem is kapod meg a tökéletes feleletet, azért sokat tanulhatsz, és szellemileg fejlődhetsz. A szerelmi kapcsolatodat nem a szenvedély, inkább az együttérzés vagy a barátság hatja át. Féltékeny természetedet kevésbé tudod háttérbe szorítani, ami nemcsak a párkapcsolatban, hanem a családi életedben is konfliktushoz vezethet. Anyagilag viszont gyarapodó, kiegyensúlyozott, gondtalan évnek nézel elébe.


Munkahelyi szerelmi kapcsolatod véget érhet, de ez nem akadályoz meg titeket abban, hogy továbbra is eredményesen együtt tudjatok dolgozni. Egy régi szerető – talán egy Disznó jegyű – ismét felbukkanhat az életedben, és az elégtétel jóleső érzése ragadhat magával. Hiszen ez azt jelenti, hogy nem tud nélküled élni! A kezdeti mámor után jön a kijózanodás, és kiderül, hogy a kapcsolatotok semmit sem változott. Bekerülhetsz az idén egy olyan társaságba, amelyről korábban talán álmodni sem mertél, és amelyre büszke leszel.

Kecske
Az új esztendőben szinte minden az ízlésed vagy az elvárásod szerint alakul. Biztonságot keresel, és megtalálhatod egy erős, befolyásos személyiség oldalán. A munkahelyeden egyetlen percig sem fogsz unatkozni. Előfordulhat, hogy többször változtatsz állást, vagy a főnökeid cserélődnek. Ha nincs munkád, az év második felében hirtelen több lehetőség közül válogathatsz. És végre a sors felkínálja neked azt a munkát, amit mindig is szerettél volna végezni. Már csak a családodban kellene harmóniát teremteni!

Holnap még felteszem a maradék négy jegy horoszkópját mert az nem fért ki!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat