Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

gólkirály naplója


K A R E S Z [106783 AL], gazdája gólkirály
Kínai horoszkóp 2005!!! II.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/106783
Kínai horoszkóp 2005!!! II.

Itt a tegnap lemaradt négy jegy a kínai horoszkópból!

Majom
Rugalmasabb és toleránsabb leszel az új évben, mint korábban. Alkalmazkodni fogsz a változásokhoz, és a munkahelyeden is elviselhetőbbnek érzed a növekvő terheket. A hatósággal – például az adóhivatallal – szemben viszont többet engedsz meg magadnak, amiből baj származhat. Az év második felében felbukkan valaki az életedben, akit kényeztetni fogsz, és remekül kijöttök majd egymással. Emberi kapcsolataidban feszültséget teremthet egy gátlástalan ember, aki megpróbál becsapni.

Kakas
Életed fordulóponthoz érkezett! Értékelni fogják a hűségedet, a szorgalmadat és a szakmai elhivatottságodat. Arra kell csak vigyáznod, hogy ne szálljon a fejedbe a dicsőség, és ne kezdj el hencegni, mert önteltnek tarthatnak, és megpróbálnak keresztbe tenni. Új szabályok szerint éled majd az életed, de ez nem esik nehezedre, mert a szabályokat magadnak állítod fel. Gyermekedre olyan nagy hatást gyakorolhatsz, hogy csemetéd képes lesz csúcsteljesítményt nyújtani. Nem esik nehezedre ebben az évben szívességet tenni egy rokonnak.

Kutya
Ha másoknak gyors segítségre van szüksége, akkor az idei évben mindig kéznél leszel. Idén veszélybe kerülhet az állásod, vagy ha több munkát végzel, akkor a fő bevételi forrásod. Ám év közepén megtapasztalhatod a minden rosszban van valami jó igazságát, és ősszel tiszta lappal kezdhetsz új életet. Többször kell megküzdened az idén szerelmi bánattal, illetve erőfeszítéseket kell tenned a kapcsolat megtartásáért. Aztán a tél beköszöntével egy olyan magánéleti meglepetés ér, hogy el sem mered hinni: mindez veled történik.

Disznó
Többen érzik úgy az új évben, hogy nincs is annál jobb dolog, mint egy Disznó jegyű barát, hiszen jóságos, szeretetreméltó, segítőkész és erős. Olyan feladattal bízhatnak meg, amely rengeteg új ismerőst hoz, és amely életednek nagy kihívása lesz. Össze kell szedned magad, mert ez a munka hozza meg neked az átütő sikert, és a boldog jövőt. Pénzügyi téren rendkívül óvatosnak kell lenned, mert észrevétlenül folyhat ki a kezedből a pénz, vagy olyan lakásügyletbe kezdhetsz, ami viszi a pénzt. Régi szerelmi viszonyodat nem szabad újrakezdened!

Sok szerencsét mindenkinek az újévben!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat