Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

nayade naplója


Harrun Ar Rashid [5160 AL], gazdája nayade
2004. június 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/5160
2004. június 16.

Ma láttam, hogy itt is lehet naplót írni. Hát nosza, próbáljuk meg, bár nem kizárt, hogy lelkesedésem néhány nap múlva alábbhagy.
Az elmúlt hét annyira sűrűre sikeredett, hogy alvásra nem volt sem idő sem lehetőség, így kissé fáradtan, bár alvásdeficitemből jelentős mennyiséget már ledolgozva kezdek a naplóírásba.
Azért a tegnapról írok, mert az nagyon jó volt. Reggel nem mentem futni, mert nagyon fáradt voltam. A délutáni edzés viszont nagyon jól ment, hiába próbáltam lassan futni, nem tudtam pl. 60 mp-en kívüli 300-akat nyomni. Petyának (a bátyámnak) is jól ment, Norbi és Rita is örült, mert ők is jól mentek.
Aztán hazamentem, kiderült, hogy Tamás is futott egy kellemeset. Az egyetlen rossz hír az volt, hogy Csaszi karambolozott, teljesen összetörte kisautóját, aminek ezúton kívánok jobbulást.
És megint aludtam egy jót.
Ma reggel viszonylag frissen ébredtem, láttam, hogy hatalmas szél fúj. Érdekes módon mindez arra ösztönzött, hogy a mai munkám optimális végrehajtásán töprengjek (ez persze egyáltalán nem szokásos reggeli ténykedés nálam), és azt hiszem, elég jó megoldáshoz jutottam.
Ezek után magamhoz vettem a reggelente szokásos diós tekercset és 2 liter Coke-t, és bejöttem dolgozni.
Örömmel láttam az e-mail-jeim között Almádi Gabi levelét, amelyben megírta, hogy Bencével hazamentek a kórházból. Egész jól néz ki már a gyík, bár eléggé el nem ítélhető módon éjjel egykor jut eszébe szórakoztatni a szüleit. Hamarosan az öcséméknél is megszületik, kíváncsi leszek, hogy az milyen lesz. Remélem, fogom szeretni.
Délben elmegyek futócipőt venni, délután hosszú futás lesz a Hármashatár-hegyen, aztán uszoda Petyával. Gondolatban pedig a vasárnapi felmérő futásra kezdünk gondolni, valamint a szombati bicajozásra, amit remélhetőleg nem akadályoz meg valami nyáriastól eltérő időjárás.
És tegnap 1-1 lett a holland-német meccs. A mai nap érdekessége lesz még a görög-spanyol. Hátha kitart az idétlen olimpiarendezők lendülete... Érdekes lenne.

Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat