Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Bevásárlás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Bevásárlás

Szia!

A mai napomban a legérdekesebb az volt, hogy nagymamámmal elmentünk bevásárolni. Mától van ott akció...
Hírdették, hogy 9 Ft a kiwi, de mire odaértünk már csak pár szem maradék volt...sajna...azok meg úgye már nem a legjobbak, ezért maradtak ott. De mível nem akartam Mamit megsérteni -úgy eltervezte, hogy vesz nekem fini olcsó kiwit-, ezért pár darabot válogattunk...amik kicsit jobban néztek ki.Remélem finom lesz és nem kell a kukába dobnom...mert ha igen akkor dobhátnám a szomszéd kukájába, mert Mami a miénkben kiszúrná....és kérdőre vonna. Mindegy akár hogy is lesz azt mondom megettem...vagy igaz lesz és tényleg...vagy nem lesz igaz és már rég valamelyik szomszédos kukában fog rohad. :)
Ja meg kaukázusi kefírt is akartunk venni 99 Ft-ért (Másik nagymamám kérte, hogy vigyünk neki kefírt), de az akciós már elfogyott. Aztán miután már majdnem 15 perce a kefíres pultnál válogattunk...sikertelenűl, mível nem volt Dini fél literes...kefír nélkül jöttünk haza. Hazaértünk felhívtuk Anyut hozzon a Pennyből kefírt (Anyu ott dolgozik) ami sima kefír, de 39 Ft. Ott is akció van...
De lagalább a 4 Ft-os zsemléből hoztunk 10-et...ezt az akciót elcsíptük. Ja és vettünk egy illatosító gépet amihez van utántöltő meg 2 elem. Ez a csomag majd (miután berobbant a piacra) 1500 Ft-ba fog kerülni...mi most 999 Ft-ért vettük meg. Tök jó! A gépet lehet különböző időkre beállítani (9, 19, 36 perc-azt hiszem) és magától kifújja az illatósítot. Király. Okos találmány... És bárhova tehető + felakaszt6ató. Az ajándék elem meg 3-4 utántöltésig jó...az utántöltő meg 60 napig használ6ó ha a 36 perces időközönkénti adagólásra van beállítva.

Ha kedvet csináltam Neked 1 kis bevásárlásra akkor menj el az Auchanba... :) Ez már megint "málker" volt...Ha most olvasod először a naplóm leírom, hogy: málker = reklám visszafelé. ;)

Szió!
Györgyi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat