Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. február 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. február 18.

Végre péntek van. Hosszú volt ez a hét… elfáradtam. Még a mai napot kell kibírni és utána pihi van. Megint egy tanuló fog mellettem ülni, de ez ma kivételesen jó, mert nincs kedvem dolgozni, neki meg úgy is tanulnia kell. Majd ő dolgozik... én meg nézem :-))))


Szállj le önmagad mélyére, mint egy kútba; s ahogy a határolt kút mélyén megtalálod a határtalan talajvizet: változó egyéniséged alatt megtalálod a változatlan létezést.
(...)
Ha a teljességet ismerni akarod, ne kérdezz semmit, mert rá vonatkozólag minden "igen" és "nem" ugyanazt jelenti; hanem merülj önmagadba, személyed alá, s ahol nincs tovább, ahol minden mindennel azonos: ez a teljesség.
(...)
Ahol megszűnik az érzés, érzéketlenség, gondolat, gondolattalanság, változás, változatlanság; ahol azt hinnéd, hogy semmi sincsen: tulajdonképpeni lényed ott kezdődik.

(Weöres Sándor: A teljesség felé)

....

Végre péntek este van... a mai napom úgy alakult, ahogy reggel írtam. Szinte semmit nem dolgoztam :-) hagytam, hogy az új srác gyakoroljon :-) Be kell vallanom egész ügyes. Hamar meg fogja tanulni a dolgokat...

Azt hiszem egy kicsit megfáztam, egész nap hapciztam...

Ha szépet és érdekeset szeretnétek látni nézzétek meg ezt:

http://www.lovebox.hu/users/49/22/0007/pic-00457321-9ac57d.jpg

Isten Szeme 3000 évente előforduló csillagközi formáció, melyet a NASA Hubble-teleszkópja kapott le nem tudni hány ezer fényév távolságból....... Csak azért mert szép.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat