Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

George Vénkujon naplója


Nymphetamíne [9587 AL], gazdája George Vénkujon
Harbingers of Skulls ♥

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/9587
Harbingers of Skulls ♥

├┤ξŁŁ∆ !!!



║═║
├┤
ξ


ç
ǿ
ƒ

»




§--§--§--§--§--§--§--§--§--§--§--§--§

Walshinghamék szellemei

1891-ben az USA-beli Goerga államban egy házat furcsa jelenségek háborgatták. Ajtók vágódtak be, csengõk csengtek és bútorok mozogtak minden látható ok nélkül.

Egy Walshingham nevû farmer lakott benne a családjával. Elõször nem izgatták õket a kísértetjárások, mivel azt hitték, hogy a barátságtalan szomszédokat vagy szófogadatlan gyerekeket kell okolni értük. Azonaban ahogy telt-múlt az idõ, Walshinghamék elkezdtek hinni a szellemekben.

Úgy tûnt, hogy a kísértések akkor kezdõdtek, amikor a beköltözésükkor Wlashingham úr kidobott néhány talált csontot. A szellemek láthatatlanok voltak, de az egész család ébren volt éjjelente a rejtélyes kiáltások, jajgatások és borzalmas kacajok miatt.

Valószínû, hogy Wlashinghamék háziállatai látták a jelenséget. A macskát láthatatlan kéz ütötte meg és a kutya mindig megugatta a szellemekt. Amikor megtámadta az egyiket, az olyan erõvel vágta a földhöz, hogy a kutya nyaka eltörött. A legfiatalabb lány egy férfi kezét látta megjelenni az egyik éjjel. A szellemkéz a vállán nyugodott. Látta és érezte is a kezet, de az nem
tükrözõdött vissza a tükörben, amely elõtt ült. Felsikoltott és a kéz eltûnt.

Egyik nap séta közben Wlashingham úrhoz egy kísértet csatlakozott. A szellemet magát nem látta, azonban a mezítlábas lábnyomait a sajátja mellett igen. Olyan volt, mintha egy láthatatlan alak járt volna mellette.
Wlashinghamék akkor költöztek ki a házból, amikor egy estebédet tettek tönkre a szellemek. Hangos ordítás hallatszott az emeletrõl és vér kezdett csöpögni az
asztalra. Az emleti szobában azonban semmit sem találtak, ami megmagyarázta volna ezt a borzalmas jelenséget. Az üres ház nevezetesség volt, egészen addig, amíg Horace Gunn el nem töltött egy éjszakát benne. Arra ébredt, hogy egy véres emberi fejet lát az ágya felett lebegni. A fej hirtelen eltûnt és Gunn némán rohant ki a szobából.

A hallban jéghideg láthatatlan kezek ragadták meg a torkát és egészen másnapig eszméletlenül feküdt. Gunn sohasem gyógyult fel ebbõl az éjszakából, azonabn a kísértetjárás rejtélyes módon abbamaradt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat