Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
:((

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
:((

hello
megjöttem, nem volt valami hhhhhúúúúú de jó, de rossz sem. csak az volt az egészben a rossz, hogy a Szerafin is jött. ha ő nem lett volna ott, akkor nagyon élveztem volna... olyan pofátlan, hogy az már nem igaz!!!!!!
P.L: a buszon mindenki csipszébe, ropogtatnivalójába belemarkolt, csak új ette a mi kajánkat.
amikor az udvaron voltunk, és esett az eső, a Dia kihozta magának az ernyőjét.A Szeráj meg kérdezés nélkül elvette, és mondta a Diának, hogy keressen magának 1 ernyőt. Bezzeg a Dia elázhat, mert elveszi ez a lusta a saját esernyőjét.
Amikor a szobánkba voltunk este, látta a Fanni, hogy megállt az ajtónk előtt, és hallgatózott. A Fanniék elmentek a mosdóba, Ő meg sürgette őket, hogy menjenek, hogy tudjon hallgatózni.
a többit nem sorolom, mert annyira szörnyű nőszemély, hogy az már fáj!!!! De ezt ne add tovább neki!!!!!!
Ha csak a 2 osztályfőnök, az Edit- meg a Gabi néni jött volna, akkor nagyon szupi lett volna!!! Ők nem ilyen kuncsorgók, és rendesebbek, és nem ennyire undokok.
Mondjuk érdekes, hogy pont nálunk figyelt annyira, nálunk hallgatózott, és annyira ********* volt, hogy....mind1.
És amikor elfogyott szinte mindenkinek az innije, köztük a Katának is, át akart menni kérni az egyik gyerektől, erre a Szeráj azt mondta neki, hogy a vizet is lehet ám ismerni!
Ha ő belekóstolt volna abba a büdös vízbe, asszem ott összeesett volna. Persze Ő nincs rászorulva, összegyűjti mások kajájából az útravalóját.Szóval Én vele többet soha az életbe nem megyek sehova, az tuti!!!!!!
azért ennyire pofátlan lehet valaki????
üdv:
Évi




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat