Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
.(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
.(

nagyon szomorú vagyok:( a legjobb barátnőmmel elterveztük, hogy a kiránduláson Ő egy másik lány meg én (nem mondok neveket) egy szobába leszünk. De a barátnőm az egyiklányt utálja, és a másik meg szereti. ezért úgy gondolta, ő átmegy másik szobába, és hogy majd elintézi, hogy ne velük kelljen lennem.
intézze magának! azt hittem jó barátnőm, és nem majdnem a legutolsó pillanatban hagy cserben. csalódtam benne!!! nagyon is....
aztán kérdezte, hogy haragudnék e, ha nem velem aludna. én persze nem mondtam el hogy nagyon is, mert akkor önzőnek tartott volna, nem sajátíthatom ki őt magamnak, mint ahogy régen egyesek tették.bár ha azt vesszük, úgy volt megbeszélve, hogy velem lesz, és elvileg szó sem lehetett volna arról, hogy ne így legyen. tavaly ezen a kiránduláson nagyon rossz volt, most nem írom le miért, és most gondoltam, ha vele leszek, nem lesz semmi rossz, mert tavaly egy lánnyal aludtam, pedig 3 ágyas szobák voltak, és azt nemnagyon bírtam, szóval az maga volt a pokol.,de most sem lesz sokkal jobb. meg mondta, hogy majd átjön hozzám.nem kell,hogy átjöjjön, engem már nem érdekel, döntött, hogy ők, és nem kell itt sajnálkoznia !!! és azt hiszi, egy: NE HARAGUDJ!!!-al el tudja intézni a dolgot. nem mondom neki, de írtó mérges vagyok, és úgy tűnik játszik velem. majd é is egyszer így megbántom, meglátjuk, hogy esik neki az, amikor a legjobb barátnőja cserbenhagyja!
ÉS AZ FÁJM A LEGJOBBAN, HOGY MINDENKINÉL CSAK A 2. VAGYOK. :(((



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat