Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. március 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. március 24.

A francba!!

Kitalálták a munkahelyemen, hogy hétvégén be kell menni legalább az egyik nap dolgozni. De megy a halál... Mert, hogy én nem megyek be az olyan biztos, mint az hogy most éppen a naplómat írom. Inkább hétköznap bevállalom, hogy 2 - 2 órával előbb bemegyek, de a hétvége az hétvége. Úgyhogy lehet holnap 4 órával, előbb bemegyek, de ezt a délután folyamán eldöntöm, de 2 - vel mindenképpen. Ebből a szempontból rugalmas a csopvezem, hogy hétköznap is be lehet menni... És máskor is meg lehet vele beszélni ilyen dolgokat vagy cseréket.

Tudjátok az a baromi bosszantó, hogy most is annyi új van, hogy el sem férünk, mert nincs annyi gép, de azért hétvégén be kell menni. Miért nem csinálnak 3 műszakot, és akkor nem lenne hétvégi bemenetel. Inkább éjszakázom hétköznap, de a hétvége a Családomé és főleg a Barátomé!!!

Na mindegy azzal ha mérgelődöm nem lesz jobb...

Viszont remélem, hogy hétvégén és hétfőn nagyon jó idő lesz... és sehol nem járnak majd esőtáncot :-)

Eldöntöttem, hogy szombaton reggel megyek kabátot venni... még 1 nap és hétvége!

...

Most 21:37 van, és már nagyon szeretnék haza menni!!!! Lassan lehet pakolászni és irány hazafelé.... remélem, hogy ma megkímélnek a csövesek és nem köt belém senki, mint ahogy szoktak. :-(

Mára ennyi volt a napló írás.... holnap folyt.köv. ...








Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat