Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. március 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. március 28.

Hollókőn voltunk...

Ma reggel 8 körül indultunk el Hollókőre a Barátommal és egy kedves párral, akik a barátaink. Így négyesben vágtunk neki az útnak, ami cseppet sem volt unalmas, mert a sofőr gondoskodott a ricsajról... :-) Elég gyorsan mentünk, és ráadásul, annyi de annyi kátyú van arra felé, hogy mi Pestiek összetehetjük a kezünket, mert Pest ahhoz képest kátyútlan hely. De mindennek ellenére nagyon jó volt az út, jókat nevettünk, és hülyéskedtünk. És csodáltuk a szebbnél – szebb tájat.

Majd mikor oda értünk megnéztük az Ófalut... Aki arra jár, nézze meg, nagyon szép! Bementünk egy csomó múzeumba. Volt ott Baba Múzeum, Posta, Kézműves, Fazekas stb... Nagyon érdekes és szép dolgokat láttunk. Sőt láttuk, amint a népi szokások szerint lelocsolták a lányokat, mókás volt... bár szerintem ők a 2. után már annyira nem élvezhették a dolgot :-) De, hogy én se maradjak ki a locsolásból, egy kisfiú lespriccelt a vödrében lévő vízzel... így már tuti nem hervadok el :-)

Majd irány a vár... nem volt egy könnyű út, tiszta sár és dagonya volt a felvezető út, de mi ezt is legyőztük, sőt a Drágámmal még egy dombot is megmásztunk. Igaz úgy néztünk ki mint a kismalacok, tiszta sár mindenki, a cipőnk, a nadrágunk... De ennyi kell. :-) Utána mentünk be a várba, ami nagyon szép volt és a kilátás valami gyönyörű...

A várból leérve elmentünk enni egy nagyot, mert már mindenki kajás volt... Nagyon fini kaját ettünk... majd irány a jó öreg Pest. Szerencsére az idő is szép volt... sőt egész meleg volt, úgyhogy ez egy tökélésen sikerült kirándulás volt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat