Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. március 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. március 31.

Na megint bent vagyok a munkahelyemen (5:58)... már azzal fogadtak a többiek, hogy haza sem mentem :-) Bár arra az 5 órára felesleges volt, de legalább aludtam vagy 3 - 4 órát. Álmos vagyok... Reggel alig bírtam kimászni az ágyikómból...

De a társaság ma jobb, mint a tegnapi... Most így ennyi... Majd délután jövök megint. (Igaz tegnap is ezt mondta, és nem jöttem, de ma tényleg jövök még)

Na itt is volnék... Most van 20:05... de már lassan leragad a szemem. Úgyhogy nem is maradok sokáig, mert reggel megint kelni kell. :-( De az vígasztal, hogy péntek lesz... Bár ma jól felhúzták mindenki agyát bent, mert kitalálták, így hétvége előtt 1 nappal, hogy túlóra van. Gondolhatjátok sík ideg volt mindenki... én lerendeztem azzal, hogy nem jövök be, de hétköznap ledolgozom. Nagyon elege van mindenkinek a túlórából! Legszívesebben beültetném a nagy vezéreket és szop...janak ők ott egész nap, egy olyan gép mellett, amin semmi rendszer nem működik, ja és persze dolgozzál és végezd el a munkádat! És más hibája miatt menjünk be hétvégén dolgozni, mert a főnökség szarik az egészbe?! Hülye azért nem vagyok!!!!!!!!

Na kimérgelődtem magam... és különben is egész nap nyűgös voltam.

Holnap viszont megint elkezdem az edzést. Remélhetőleg, hogy már nem leszek eltiltva a sporttól. Ami igaz az igaz, van rajtam felesleg, de majd most lemegy, legalábbis átalakul. :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat