Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
2005. április 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
2005. április 3.

tyűűűha....

mocskosul érzem magam... most úgy mindenhogy... fáj a hasam, mert én hülye, betermeltem egy egész brokkoli ültetvényt (imádom a brokkolit de most egy évig nem fogok enni az tuti...) ráadásul holnap suli, ráadásul mivel fasz vagyok, még egy matek feladatsort is meg kell csinálnom, ráadásul egy fogalmazást is meg kéne írnom angolból, szóval megint jól kezdem a hetemet... szörnyű ez a bejárás, már nagyon nincs hozzá energiám, és ez csak egyre rosszabb... a hétvége is már csak úgy ahogy megy el... valahogy nem érzem jól magam itthon, vagy nem is tudom..legszívesebben csak aludnék, anyám idegesít, pedig szegénykém nem csinál semmi rosszat, csak már nem bírom az együttélést. kerülgetni folyton a másikat, wáááh.... és akkor még néha jön a hülyeségeivel, én meg nem tudom lerázni, ha akarnám sem tudnám, de ez is olyan szar... talán ezt örököltem pont tőle, ő is nagyon korán elköltözött otthonról, ő mondjuk 16 volt, még kis szaros volt:DDD háhááá ahhoz képest én már kiöregedett vén nyanya vagyok háháááá:DDD nem is olyan háhááá..:((( télleg olyan rossz érzés.... én annyira imádom őt, meg öcsémet is, és télleg nem zavarnak sok vizet nekem, csak már úgy mennék el itthonról... folyton ez az "akadályozzuk a másikat" meg kerülgetjük egymást téma megy, és már nem bírom. meg hulla vagyok, aludnék, és akkor a szobám előtt röhögnek mint az állat, én meg ugye ilyenkor felugrok a plafonig, és persze hogy nem tudok tovább aludni... meg csak úgy betör a szobámba pont ilyenkor, amikor hulla vagyok és kicsit aludnék, és megy ki az erkélyre, húzza fel a redőnyömet, mert hogy napozni akar..hát megáll az eszem... ő is tudja, hogy nem alszom egész héten, legalább hétvégén hagyjon egy kis békét nekem:D ilyen kis apró dolgok vannak, amivel tudom, hogy nem akar rosszat, csak nekem egy idő után baromi zavaró dolgok ezek, és egyre csak érik bennem a gondolat, hogy már alig várom hogy költözzek... pedig úgy imádom őt, és örülök hogy még itt van nekem, meg itt is lesz jó sokáig reméljük, meg télleg imádom, a kedvenc anyukám:)))))
csakhát.... szörnyű vagyok..... aztán lehet, hogy 1 hónap után majd úgy fogok könyörögni, hogy haza akarok jönni, mert egyedül vagyok, de asszem nem félek ettől nagyon. legalább kialszom magam abban a pár hónapban:D most is olyan vagyok mint a mosott szar, ma is reggel is, és délután is sikerült felébresztenie amikor végre úgy télleg elaludtam...dehát mindegy...tudom hogy kiskoromban én is sokszor csináltam ilyet és biztos ő is a falramászott, de ezeket azt hiszem még én is meg fogom kapni:D feltéve ha lesz gyerekem... bár ha rajtam múlik biztos lesz:)
hát szóval ezek vannak... most meg matekozhatok, ssszupi....
lenne megint rengeteg fincsi feladat, ami még megoldásra vár... most pedig lelkizek legjobb barátommal:) a kis drágám... hát mindenkinek nehéz az élet... ez borzasztó... na de mi lenne ha nem lennének gondok?? akkor az lenne a baj.... nem tudnánk a szépet és a jó dolgokat értékelni.... pppf neki.... azért lennék macska is szívesen:)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat