Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Angelika naplója


Angyalka88KM [4846 AL], gazdája Angelika
2005. április 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4846
2005. április 17.

Majdnem 1 hét telt el azóta, hogy ide írtam. Pedig igazán izgalmas hetem volt. Sok sok veszekedés, civakodás...ugyanakkor ezzel ellentétben a minden negatív érzést eltompító szerelem, öröm és boldogság érzése. Hiába...nem lehet az élet minden területe egyszerre tökéletesesen zökkenő mentes. Röviden a hetem:
-hétfő este még befejeztük a kampányfilmet. Ma délután végre sikerült megnézni az elkészült változatot. Eszméletlen jó lett. Jó érzés, hogy az ember nem csak egy filmet lát...hanem egy csomó jó emlék is eszébe jut.
-kedden végre eldőlt a divatbemutató valamennyi kérdése is. Alig várom a holnapot. Már minden megvan. A szemüvegek, a feladatok, a zene...már csak össze kell állni...és lehengerelni a közönséget.
-a szerda kicsit húzós nap volt...több okból is...de inkább nem fejteném ki. Megőrzöm magamnak.
-csütörtök: A hét legcsodálatosabb napja. Győrben voltam koncerten. Egy holland fúvószenekar játszott. Lehengerlő élmény volt. Hihetetlen mennyire hatalmába tud keríteni az ilyen zene...
-péntek: a napom a kampánnyal kapcsolatos teendőkkel telt el. Hosszúés fáradtságos munka ez...aminek még mindig nem látom a végét. Pedig igazán tudnám értékelni...ha végre kész lennék vele.
-szombat: Budapesten voltam. elbúcsúztam a fizikás csoporttársaktól...begyűjtöttem az msn címeket.:):):) Nagyon nem szeretném ha megszakadna a kapcsolat ezekkel az emberekkel.
-ma...vasárnap: egyre betegebb vagyok. Félek nem fogom tudni elénekelni a számot idegennyelvi esten...bár az még két hét...remélem rendbe jön addigra a hangom....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat