Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fülöp G. Márk naplója


576 [576 AL], gazdája Fülöp G. Márk
2005. április 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/576
2005. április 21.

Tavasz!

Mondjuk most pont elég pocsék az idő, de le sem tagadhatjuk, hogy tavasz van! Két hete már szemeztem a kis gyökér körtefánkat, ami az ég szerelmére nem akar teremni már vagy hat éve. Kíváncsian várom, mi lesz belőle, mert vagy ötven (!) ágat beoltottam, hátha lesz valami. Még az életben nem csináltam ilyet, úgyhogy azt mondom, ha a fele jó lesz, és kirügyezik, akkor már jó kertész vagyok, de eddig semmi. Lehet, hogy túl későn álltam neki? Mindegy, ahogy régi jó főiskolai közgáztanárom mondaná, A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!
Csomó tök jó képet csináltam a csiribiri telefonommal, nagyon büszke vagyok magamra. A legtöbb tulipánfákról szól, és eszméletlenek, mint az intenzív osztályos bulik :)
Gyönyörűek, mikor tele vannak hatalmas tulipánszerű virágokkal, és semmi más nincs rajtuk. Akarok egyet én is! Ha valaki ezt esetleg elolvassa, és tudja, hogyan kell szaporítani őket, lécci szóljon már nekem valahogy (itt), akár megtanulok cserébe fánkot sütni is, és csinálok neki egy adagot! Nagyon teccik!
Minden zöld már, rügyezik minden, friss a fű, nem az a kiégett szalma, ami nyáron van, úgyhogy a természet most nagyon bejövős. Lehet, hogy el kellene menni kirándulni egyet, vagy valami, de ahhoz az a baj, hogy sok idő kell, meg jó idő hétvégén, ami soha nem akar összejönni! Most is rémisztgetnek a rádióban hajnali -2 - +3 °C-al, és jön a hétvége! Miért? Miért nem hét elején van ilyen idő? Nem baj, egyszer csak megjön a jó idő (azért 30°C sem kell), aztán kész, addig meg ablak mögül gyönyörködöm. Ja-ja.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat