Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
2005. április 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
2005. április 29.

Jó régen írtam ide. Pedig történnek ám dolgok. Csak olyanok, amiket nem igazán lehet leírni. Vagy-hát miért ne lehetne. Ha mégegyszer átélem a dolgokat, akkor majd leírom.

Mostanában azt vettem észre, hogy egy csomószor belefeledkezek magamba, vagy mibe. Sz'al egyszercsak azt veszem észre, hogy már vége van a Győzike shownak, én meg nem is a tévét nézem, hanem nézek bele a csillár izzójába. Aztán utána persze semmit nem láttok, csak piros foltokat. És nem először.

És vannak egyéb változások is. Pl. megint szóba került, hogy a bodri kutya rossz kutya. Mert túl nagyra nőtt. És most már nem izgat a dolog. Pedig régen az volt az elképzelésem, hogy elköltözöm, és viszem magammal. De most már csak a telefonomat vinném. És a költözködés úgy került szóba, hogy tegnap angol helyett megint pub-ban voltunk. Mert késtem fél órát, és a többiek meg kevesen voltak, így nem tartoták meg az órát, hanem helyette pub-oztak. Pedig ha megvártak volna, sokkal többen lettünk volna. Na mindegy.. Nagyon jó volt.. És a tantónéni fog költözni. Mert sikerült eladni a házukat, és vesznek belőle két lakást. Egyet neki, egyet a szüleinek. Vagyis egyet már vettek is, a maradék pénzt meg megkapja. Na ez az, amit én nem tudok megtennei. Hogy szüleimet kiköltöztessem a házukból. Na de persze erről hallgattam. Nagyon szolidak voltunk, nem ittunk semmi alkoholt. De azért jó volt. Igaz nem beszéltünk semmi fontosról, nem fejtettük meg az élet értelmét (Ami egyébbként szerintem a szex, hogy minnél többször, és hogy minnél többet, és minnél több emberrel, és hogy ne csak egymás utánn, hanem felváltva, meg egyszerre - na de persze ezt sem mondom el, meg általában nem is tudom, mi az élet értelme, meg általában semmit nem tudok semmiről, de ha gondolok valamire, hogy mi lehet az élet értelme, akkor erre gondolok), de megtudtam, hogy egy kapcsolatban a szex fontosabb, mint a lelki harmónia. Amit persze nem értettem, de jól elmagyarázták nekem, és akkor úgy tettem, mintha érteném, de közben persze nem is, de a lényege az volt a magyarázatnak, hogy ha egy kapcsolatban nem működik a szex, akkor azok szétmennek, ha viszont 'csak' a lelki harmóni hiányzik, attól még simán együttmaradhatnak, mert a lelki dolgokat el lehet intézni barátokkal is (meg a lógussal;), a szexet meg nem.

Azt hiszem megint sikerült valami felfoghatatlanul fontosat írnom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat