Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ari naplója


Nyuszóka [103966 AL], gazdája Ari
2005. április 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/103966
2005. április 30.

Ma ismét megismerhettem négy Karaván Tagunkat. Fantát,Maryt, Somát, Annát, és Zsoltot. Zsoltnak még nincs tevéje:-(

Kettő óra felé volt megbeszélve a találkozó, de egy picit késtek.Alig győztem Őket kivárni, és hogy minnél hamarabb találkozhassam velük kimentem az iroda elé és ott vártam be az érkezésüket. Közben navigáltam telefonon,hogy merre jöjjenek.
Legnagyobb örömömre Mary is eltudott jönni velük, és így elmondhatom, hogy szerencsére megismerhettem már mind a három testvért. Legnagyobb sajnálatomra Zsuval most nem sikerült ujra találkoznom:-((Úgy volt, hogy Csuy is jön,de nem tudták helyettesíteni az orgonálásban. Fantát egyáltalán nem úgy kell ám elképzeni, mint az adatlapján.Sokkal fiatalosabb,mosolygósabb,és közvetlenebb.Olyan valaki,akit egyből a szívébe tud zárni az ember. A szeme mindig tele volt vidámsággal.
Soma, eleven,nagyon aranyos kisfiú. A szemei csak ugy ragyognak. Egy percig nem tudott megülni a helyén. Szinte alig láttuk. Timi lányommal egymásba szerettek, és onnantól kezdve csak ő létezett számára.
Mary,szintén mosolygós, mégis teljesen más mint Fanta. Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra szerintem.Ő inkább Zsuzsira hasonlít, vagy Zsuzsi Őrá?:-)).Anna, Mary kislánya. Kész komoly hölgy, nagyon halkszavú,alig lehetett hallatta a hangját. Zsolt, Fanta férje, szintén nagyon csendes volt, de szerintem nem is igazán hagytuk szóhoz jutni:-))) Megállás nélkül beszélgettünk, és jókat mosolyogtuk közben. Egy kis városnéző sétát is tettünk, lementünk a tóra sétálni.Nagyon hamar el kellett sajnos menniük, mert még programjuk volt Maryéknek. Fanta, Mary, Soma, Anna, Zsolt köszönöm, hogy megismerhettelek benneteket. Szép délután volt:-))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat