Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. május 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. május 1.

Halihó!

Most keltem fel, de készülődöm is, mert megyek el... ja nem a Zsoltival, mert úgy sz@rt rám tegnap ahogy csak kell, és még a Tiszán van... hanem a szüleimmel megyek Csepelre a sportcsarnokba vagy hova is... ott lesz valami buli.

Ja, aki esetleg este nem olvasta a tegnapi naplóbejegyzésemet, az olvassa el, mert írtam még hozzá... érdemes minden nap az előzőt olvasni, mert hol teszek hozzá, hol elveszek :-)

ÉDESANYÁMNAK NAGYON SOK BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK!!!

Édesanyámnak

Ha csak egy virág volna,
én azt is megkeresném.
Ha csak egy csillag gyúlna,

Fényét idevezetném.
Ha csak egy madár szólna,
Megtanulnék hangján.
Ami csak szép s jó volna,
Édesanyámnak adnám.

Most ennyi... este folyt. köv.

Vége a bulinak, itthon vagyok. Gondolhatjátok, hogy mennyire jó volt... egész nap a telefonomat néztem, hogy mikor telefonál a Zsolti. Majd egyszer csak csörgött, hogy ott van Csepelen. Kérdeztem Tőle, hogy most ért le? Mert ugye megkértem hogy hívjon fel. De nem akartam ott veszekedni... majd beszélgettünk, anyu kolléganőjével, és akkor rám nézett a Zsolti és mondta, hogy sietett, sietett hozzám... hát köszönöm! Én meg majdnem 2 napig ettem a kefét, hogy mi van! Volt kint 3 bohóc is, és a sráctól kértem 3 lufit, tudjátok ezt a figurásakat. Mondta a csaj, hogy csak egyet kaphat mindenki. Egy pusziba került és kaptam 2 lufit, egy virágot anyukámnak és egy piros szívet a Zsoltinak... na igen, azok után, hogy szart a fejemre! De azért elújságolta, hogy hogy berúgtak az este, persze arra volt ideje, de arra nem hogy felhívjon! Na mindegy... a mai napnak is vége...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat