Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. május 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. május 8.

0:36 van... Tegnap mégsem tudtunk találkozni a Zsoltival, mert este 9 körül ért haza. Legalábbis olyan tájt telefonált. Éppen aludtam... De már nem alszom... Nem tudtam vissza aludni. Ha jól számolom vagy 5 - szőr beszéltünk telcsin, de ma talizunk... korán kelek (még le sem feküdtem, hihihi, azaz már fel is keltem egyszer) és rohanok Hozzá.

Viszont, ha már nem tudok aludni, gondoltam ne teljen hasztalanul az idő, az öcsémtől elcsórtam pár mp3 - as albumot és számot. Azaz kimásoltam lemezre, mert külön vinyón vagyunk. Nem is tudtam, hogy ilyen jó kis gyűjteménye van

Lassan meg kellene próbálnom alukálni, mert lassan kelni kellene...

Találkoztam a Drágámmal :-) Jó volt látni! Igaz nem voltunk túl sokat együtt, ezt Ő is és én is sajnáltuk, de ez a hétvége így alakult. Kicsit szomorú vagyok, hogy alig voltunk együtt, de remélem, hogy a jövő hétvége jobban sikerül. Lehet, kimegyünk a Margit szigetre, ha jó idő lesz, vagy a művészetek palotájába. Hú, még meg kell néznek mi is van ott...

Megnéztük a Gyűrűk Ura DVD első részét, de nem tudom, hogy mi van vele, mert mind a 2 lemezen ugrik egy jelenetet. Úgyhogy holnap viszem vissza a kollégámnak, hogy kezdjen vele valamit, mert így nem túl jó!!

Átvittem Neki a Bécinek írt Bonanza albumokat is... hát volt nagy öröm. Nagy Bonanzás volt régen :-) De a Live album szerinte hiányos... nos ebben nem tudok nyilatkozni, mert én soha nem voltam egy Bonanza kedvelő. 1 – 2 száma tetszik és ennyi... úgyhogy, ha esetleg tényleg úgy van, ahogy a Drágám mondja, akkor majd megírom újra. :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat