Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. május 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. május 29.

Tegnap este 38 volt a lázam... még a végén kikészülök!! És bennem volt 2 nyugtató is, mert annyira sírtam, hogy nem bírtam abba hagyni. Tegnap hívott a barátnőm is (zora76 [101816 AL]), és kicsit beszélgettünk a tegnapi nap történéseiről.

Belzitől ezt a levelet kaptam:

„Szia Tristánia!

Most olvastam a naplód, nagyon kedves!!
De ne érdekel, mert csak mérgedben írtad és nem is tudsz semmit az egészről, de azért jó lenne, ha emberi hangot ütnél meg velem, mert én nem bántottalak egyszer sem!!!
A cd-t majd a kedves Bécikédnek adom, majd ő átadja!”

Hm... barátnőm szerint, ha nem érdekelné, akkor nem olvasná a naplómat. Csak és kizárólag az olvassa, akit érdeklek, vagy az írásom, a gondolataim, az érzéseim érdekelnek. Haragból írtam volna? Ők ketten túl jó barátok, olyan elválaszthatatlanok... ez pont kapóra jött így... de áldásom rá... Ámen!

Persze nagyon örülök neki, ha a naplómat olvassák, mert akkor az azt jelenti, hogy amit bele írok az érdekes, fontos, jelent valakinek valamit, vagy csak miattam olvassák.

A Zsolti (Mr. dönci [157972 AL]) meg olyan, mint egy hisztis kisgyerek, aki a megunt játékait félre dobálja, mert azt hiszi ez így helyes... elkeserít, hogy 30 évesen ennyire komolytalan emberek vannak! 3 hónapot feccőltem erre a kapcsolatra, ami egy napot sem ért... Az bánt igazán és fáj nagyon, hogy hazudott és mástól kellett megtudnom... az, hogy vége kit érdekel, nem vagyok egy elveszett lány... És még van képe azt mondani, hogy legyünk barátok, és mehetünk együtt bulizni! Mit képzel ez magáról??????? Maj nézem, ahogy enyeleg??? Ez hülyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

De, ahogy Zora mondta, ne izgassam magam, mert amúgy is lefutott köröket futok újra (utálok futni)... amiben igaza van! Látjátok! Ezt is belátom!

Anyukám ezzel a mondattal vált ma el tőlem, amikor dolgozni ment:

„Kislányom, ne szomorkodj! Egy fasz sem ér annyit, hogy tönkre tedd magad, az ilyen meg főleg nem! Na fel a fejjel, százszor többet érsz!” És kaptam egy puszit! (És milyen igaza van!!!)

Akár, honnan is nézzük a dolgot gusztustalan és undorító, ahogy velem viselkedett. Sajnálom, de nálam a hazugságnál nincsen nagyobb bűn! Gyűlölöm azt az embert, aki hazudik! A mai nappal az ügy lezárva!!!! Holnap új élet kezdődik...

Most mentem, mert Zorával kimegyek a Margit szigetre... azt hiszem rám fér!!

Krisztián ezt írta nekem hajnalban:

Nem esik jól, hogy csalódtál.
Kicsit fáj, mert szerettem volna tőled ... . (erre megkérdeztem, hogy mit is?? Majd jött a folytatás...)
Mikor szilveszterkor találkoztunk az étteremben, arra gondoltam, hogy találkoztam egy mély érzésű belevaló lánnyal. Úgy gondolom, ez hiányzik nekem.

Na igen... pont az ilyen mély érzésű lányok nem kellenek senkinek... csak a kényes kis Miss Picsák... ez a csaj sem különb :-) Tudjátok mit... tényleg áldásom rájuk!

Ezt a verset én írtam:

Telnek napok s hónapok...

Telnek napok s hónapok
Nélküled maga a pokol.
Űzött vadként bolyongok,
Vadásznak rám
Jól tudom.

De én csak megyek
Az Emlékek útján
Mely, mint durva
Takaró úgy ölel át.

Nappal csendes az út,
De éjjel feldereng a Múlt,
Szívembe hasít, s csak szaladok,
Űzött vadként rohanok.

De hiába minden rohanás
Minden út végén a Múltam
S egy Emlék vár.
Szembe nézni nem merek vele,
Így minden éjjel új utat keresek.

Telnek napok s hónapok
Nélküled maga a pokol.
Minden reggel új játékba kezdek...
Talán véget ér egyszer.


Ma reggel ezt kaptam egy másik oldalon:

alano
2005-05-29, 06:45 Nagyon tetszik!!

Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod még ne érjen véget, nap simogasson, mintha ott lennék nálad, mint ha én simogatnám gyengéden a vállad, tetszel nagyon a foto alapján:)hogy vagy?

Ez egy helyes pasi... Hm... lám – lám...

Szép napot mindenkinek, a Gyermekeknek pedig Boldog Gyermek napot! Addig volt jó míg gyermekek voltunk...

- Ha meghal a nap, a hold, a csillagok, ha nem lesz már semmi, én akkor is szeretni foglak - suttogta a kislány, és elmosolyodott.

Vége a mai napnak is... Margit szigeten és moziban voltunk a Krisztivel... hol sírtam, hol nevettem. Most éppen sírok és a könnyeimtől nem látok semmit sem...










Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat