Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. június 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. június 6.

Este nagyon fájt a kezem, mintha a seb bele lenne ragadva a gézbe... ááá... elég szarul hangzik... de nemsokára szerda és remélem, hogy már elég lesz egy kisebb kötés is, mert most az egész ujjam be van kötve, de még a kézfejem is félig. Ebben a hónapban az edzést is el akartam kezdeni újra, de ebből sem lett semmi így sérült kézzel, majd a jövő hónapban, akkor talán már teljesen jó lesz a kezem.

Elég szarul esik, hogy 1 – 2 ember szarik a fejemre, holott barátok voltunk. De tudjátok, addig van barátság, amíg a haverjukkal jársz, vagy éppen pénzed van vagy bármilyen érdek fűzi őket az emberhez. De tény, hogy vannak kedves emberek is. Nagyon sok idegen és barátom kérdezte, hogy tudnak e segíteni valamiben, vagy csak megkérdezik, hogy vagyok. A másik oldalon, ahol vagyok, fenn van a Kísértés című műsorból a Levi és még ő is azt kérdezte tud e segíteni valamiben. Kedves! Jó érzés, hogy azért vannak még önzetlen emberek!

Tegnap este egy nagyon érdekes dolog történt. A mási oldalon, ahol fenn vagyok egy srác megkeresett és közülte velem, hogy Zoli akár egy napot is várt volna rám a Deák téren. Ő egy nagyon kedves srác, aki Egyiptomban élt és onnan levelezgetett velem, majd haza jött, de sajnos nem tudtam ott lenni a megbeszélt talin és úgy utazott el Thaiföldre, hogy nem tudtam Tőle elköszönni. Nagyon kedveltem... és akár kapcsolat is lehetett volna belőle, de azt hiszem, hogy egyikünk sem akarta, mert csak fájt volna mindkettőnknek a búcsúzás, mert ott él most Thaiföldön a ki tudja haza jön e még. Féltettem oda engedni, mert az ott történt katasztrófa után ment ki... már jó pár hónapja történt ez, de ennek ellenére nem felejtettem el. Látjátok? Ilyen az élet, sokat ígér, de keveset ad.


Ez azoknak szól, akik előszeretettel szabályokat és elvárásokat állítanak fel, hogy milyen legyen a partnerük, miközben észre sem veszik hogy az álomcsajokat kergetik :-)

Állandóan halljuk "a szabályokat" a pasik részéről. Na most itt a női oldal. Ezek a MI szabályaink (a Mi vonatkoztatási rendszerünkkel)! Jegyezd meg... Mindegyik pont 1. SZÁNDÉKOSAN!

1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagyfiú vagy. Ha le van hajtva, hajtsd fel. Nekünk lehajtva kell, nektek felhajtva. Sosem hallatok minket arról panaszkodni, hogy megint felhajtva hagytátok.

2. 1. Vasárnap = sportok. Ez olyan, mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!

3. 1. A bevásárlás IS sport. Ott is mozogni kell, sőt elég nehéz a tele kocsit tolni, amiben a TI cuccotok is benne van. Hozzál ezt - azt... ismerős?

4. 1. A megsértődés zsarolás.

5. 1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: A finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások nem működnek! Csak mondjad!

6. 1. Az Igen és Nem tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.

7. 1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a haverjaitok.

8. 1. Az a kijózanodás, ami 17 hónapja tart, az már baj. Menj orvoshoz!

9. 1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.

10. 1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.

11. 1. Ha azt gondolod, hogy izmos vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket!

12. 1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető, és az egyik megsért, elszomorít, vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.

13. 1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen. De azt ne hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

14. 1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!

15. 1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.

16. 1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a férfiak szerint barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmuk sincs mi az a mályva.

17. 1. Ha viszket, megvakarjátok. Miért nem mossátok rendszeresen??

18. 1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.

19. 1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

20. 1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz az nagyszerű. De tényleg.

21. 1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve, ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a főzés, szépségápolás vagy a hogyan legyen tökéletes alkunk.

22. 1. Kevés ruhád van.

23. 1. Túl kevés cipőd van.

24. 1. Formában vagyok. Az kerek (dagi) is egy forma.

25. 1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a nők egyáltalán nem bánják! Olyan, mint a kempingezés.






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat