Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
2005. június 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
2005. június 11.

nah újabb nap telt el én meg még mindig ugyanott vagyok, ahol eddig voltam...alvás-evés-egyéb program-alvás-evés-egyéb program (megjegyzem ami nem a tanulásról szól) tehát gázos gázos...ma is mit csinálok?? moziba megyek..mentségemre szolgáljon az a tény, hogy már rég meg akartam nézni a star wars III-at csak még nem volt alkalom, most meg családosan megyünk ( öcsi apu barátom én) tehát jó lesz...előtte még coffee Dívában édes kettesben, aztán mozi ezerrel 4-esben. 3/4 11 van, talán még kajálni is tudok, mielőtt nekiállok a készülődésnek:) nem lenne rossz, üres a pocker...:( amúgy még csak most nyitogatom a szemeimet, öcsém még nagyban durmol, szóval király:) de még mindig jobb a reggeli kávé-cigi párosítás mintha nem csinálnék semmit, mivel ez legalább felébreszt, ( forró kávé-effektus: egyensúlyozni remegő kezekkel, nehogy rámboruljon, és a cigi, hogy beletaláljak a hamutálba- ez mind-mind odafigyelésre és éberségre ösztönöz:D )
szóval én mindent megteszek;)
amúgy tegnap jó estém volt... kicsit mondjuk meghaltam, mivel 1 órát bolyongtunk a margit-körúton kocsmát keresve, ami megfelelne a pénztárcánknak és még hely is van, uszkve 10 főre, hát nem semmi művelet...lassan már ott tartunk, hogy mindent előre le kell foglalni, amúgy ebből áll az életem.... mozijegy foglalás, asztal foglalás stb... visszatérve a tegnapra...1 óra bolyongás után, találtunk egy kocsmát, olyasmi szocreál feeling volt, de azért tetszett, főleg hogy a 80as-90es évek "újhullámú" tucc-tucc zenéje ment végig, kissé nosztalgikusan hatott ránk, mindezzel emelve azt a felhőtlen nyerítve röhögős hangulatot, amit haverjaim ideéztem elő nálam:D hát párszor leborultam a székről.. persze minden jóban van valami rossz, úgy beázott a cipőm, hogy a lábam szarrá ázott idővel, és van egy olyan sejtésem, hogy nem száradt meg, és nemtom mit fogok felvenni ma:D mindegy.... szóval pár sör és pár pohár bor után úgy éreztük ideje menni, főleg, hogy záróra volt, kb 11kor...tényleg igazi szocreál feeling és korán nyitós-korán zárós kocsma jelleg - de nem okozott problémát, hisz amúgy is bedobtuk a maradék piákat és indulni készültünk, ment az utolsó villamos...azért a "jó öreg" mekit bevállaltuk még, hisz pia kaja nélkül atom részegedéshez vezet, és nem lett volna jó részegen elaludni, így befaltunk még egy szendót, majd nyugtázva a napot, végighallgattam még osztálytársam emeletes baromságait (ami a részegedéssel együtt járó jelenség nála) szóval még egy nagy adag "szarráröhögömmagam" majd móricznál elváltak útjaink és az original TheDoors vette át a szerepet hazáig:) hát vizes volt a tegnap, nem nyerte el tetszésemet az időjárás...:( hazaérve tapasztaltam, hogy öcsém még mindig lázasan nyomogatja a klaviatúra gombjait, pár lebaszás után ("tűnés aludni!", "holnap korán kelsz!"-"de hisz szombat lesz.." , "akkor is ilyenkor aludnod kell" ) átvettem a helyét és még megnéztem pár dolgot a világhálón....hmmm milyen fennkölt szó nem?? Világháló...ezt inkább nagybetűvel írom, hiszen annyira tekintélyt parancsoló név, hogy megrogyva, fejet lehajtva tisztelgek előtte, és ez a minimum, hogy nyomok egy shiftet a 'v' betű előtt....jajj.. valamit eltanulhattam fent említett osztálytársamtól, ami az emeletes baromságokat illeti:D
asszem most jött el a pillanat, hogy reggeli tájm, mivel a kávé-cigi párosítást betermeltem, és már jelzést adott a szervezetem, miszerint itt az ideje, hogy valami táplálót is magamhoz vegyek:)
napápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat