Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. június 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. június 16.

Tegnap találkoztam az Ádámmal. Hú, annyira jó volt látni!!! El sem hiszitek, hogy milyen hatással vagyunk egymásra. Egész nap pörögtem, nem bírtak velem. Úgy forrtam és... Na szóval értitek.

A Westendbe találkoztunk, majd kimentünk a Margit szigetre sétálni. Sajnos, mint mindig nem tudunk sokat együtt lenni, mert én dolgozom, ő is, no meg ott van a barátnője is, de azért megoldjuk a dolgot. Jövő héten megint találkozunk.

Tiszta hófehérbe voltam, mindenem fehér volt, igaz nem így akartam menni, de így sikerült. És mint mindig, most is tetszettem neki… Imádom! Bár ne lenne annyira szép kékeszöld szeme… kézen fogva sétáltunk, no meg néha átölelve, de nem hiszitek el nincs közöttünk semmi sem!! Lehetne, mert ő szeretné, de a csajt nem hagyja ott, én meg nem leszek 3. így marad a kettőnk közötti meg nem magyarázható kapcsolat.

Ahogy Zsuzska mondta, bonyolítom rendesen az életem... pedig anélkül is az.

Hiányod átjár, mint huzat a házon (József Attila: Gyermekké tettél)

A kulcs, amit tőlem kaptál: nem az igazi kulcs. Mert az igazi kulcsot nem lehet odaadni. Azt neked kell megtalálnod, meg kell érte dolgoznod. Minden kulcs rossz. Mert a zár a tied. Hogy kaphatnád meg hozzá a kulcsot valaki mástól? Te magad vagy a zár! Neked kell megalkotnod magadban a kulcsot, mint ahogy megalkottad a zárat is. És ha egyszer megalkottad a kulcsot - a zár egyszerűen eltűnik. A kulcs nem nyitja ki a zárat, a kulcs sohasem találkozik a zárral. (Osho)

Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. (Mária Sándor: Füves könyv)

Na ezt most találtam MANFEDOR [98448 AL] - nál, elcsortam tőle :-)

Jártam már itt azelőtt
de mikor és hogyan nem tudom.
Ismerem a füvet az ajtón túl,
az édes friss illatot,
a sóhajok hangját, a fényeket a parton
és Te az enyém voltál azelőtt.
Hogy milyen régen talán, nem tudom.
Megtörtént ez így már azelőtt?
S az idő kanyargó röpte nem lesz-e képes
visszaadni a szerelmünket a halál ellenére,
éjjel és nappal egy kis örömöt adni
mégegyszer...


Unom már a munkát! Haza akarok menni! Vigyen el valaki! :-)))
Még csak beszélgetni sem tudok senkivel sem. Bébi edzésen van, Csabi elvitte az anyukáját, remlem hamar visszajön... Itt ülök és szét unom magam...




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat