Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
2005. június 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
2005. június 19.

szép napot mindenkinek!

először is elmondanám, hogy aki szóbelizik és még van egy pár napja, az tanuljon mint állat, mert én nagyon elcsesztem az időt, és nem tudok semmit... neki kell állnom, hiszen holnap után reggel 8-tól legalább 2 és fél órán át bent fogok szenvedni, ki tudja talán még el is fogok ájulni a félelemtől vagy szívrohamot kapok, rosszul leszek és meghalok, vagy valami hasonló kellemetlenség..:) szóval mivel szart sem tudok, télleg át kéne néznem legalább a dolgokat, hiszen nagyon mégsem akarok beégni, csak amennyire szokásos és feledhető a számomra... ami nem okoz olyan nagy stresszt...eléggé kétségbe vagyok zuhanva, főleg, hogy már mindenki lázasan készül, még az is, aki csak pénteken, esetleg azután hétfőn vizsgázik...én meg itt állok a holnaputáni vizsgámmal és csak a hasam görcsöl, nem pedig az agyam kiáltozik "még több" tudás után.... szóval nem vagyok szívbajos...
talán a sok stresszelés hatására átmentem némi változtatásokon...a gyárilag szőke hajam immáron vörös árnyalatba burkolózott, nem kis meglepetést okozva ezzel családtagjaimnak...nem váltott ki különösebb ovációt, mindesetre tetszik mindenkinek és ez boldoggá tesz és életben tart:D legalább a hajam miatt érdemes élnem:DDD ameddig babrálhatok vele, ha stresszhelyzetben vagyok, addig semmi sincs veszve:D amúgy pedig a hatalmas sikert arató moziünnep apropójából mi is kiruccantunk és meglátogattunk egy pár mozit (Star Wars III, Szerelem sokadik látásra, Sin City, Fehér zaj)... Star Wars-ra megérte várni, és szerintem jót alkottak, ahhoz képest, hogy mindenki már az elején leírta, állatira bejött nekem... A szerelmes romantikus vígjátékos a szokásos amcsi semmikülönös kategória, nem volt rossz, de úgy különösebben nem fog megmaradni, talán csak azért, mert egy számomra fantasztikus színésznő volt a főszereplő (Amanda Peet), amúgy a film csöpögős és mint a címe is mutatja, happyenddel végződik, tehát nem volt nehéz megjósolni a történet alakulását. ahhoz képest, hogy komédia, nem voltak olyan ütős poénok, de teljesen mindegy...nézni lehetett, bár a végét már untam kicsit.
Nos, Sin City, mindenki frenetikusan nagy filmnek tartja és kurvajó és stb, nekem ez sem volt olyan hatalmasan jó film...talán a képregény miatt, talán a fekete fehérsége miatt, öldöklős, vérfolyós, undorítós, és hátborzongató jelenetekkel tarkított, lerágott kéz, letépett fül, levágott fej, blabla, ami egyáltalán nem okoz problémát számomra, mégis, valahogy inkább tűnt paródiának és eltúlzottnak az egész, de lehet én nem értem a lényegét, mivel a képregényt sem ismertem...azért jó volt. Rögtön ezután ültünk be a Fehér zaj-ra, hát...még a sincity-ből sem éledtem fel, rögtön egy más jellegű film, Fehér zaj, ami horror, vagyis a pszihésen ható horror film kategóriájába sorolható..nekem parás volt, mivel engem bármivel be lehet etetni, ami nincs kizárva tudományosan... szóval igencsak féltem és kb úgy töltöttem az uszkve másfél órát, hogy feltűnés nélkül próbáltam beágyazni magam a székembe és a kezemet úgy tartottam, hogy elég közel legyen a szememhez, és a fülemhez, ha esetleg jön a "para"...bár az effektek ott voltak a topon, és ijesztő volt, mondhatni a szokásos horror film kategóriához tartozik a film, bár a vége nem volt jó, mindenki meghalt, aki csak lehetett, szóval még a végének sem örülhettünk...még beficcent azért egy gyengus poén, amúgy nem gondolom, hogy ez a film is maradandó emlékeket okozna.
Azért levontuk a konklúziót, miszerint minden hétvégén lehetne moziünnep...:) na most kb ennyit, más említésre méltó nem igazán történt, bár nem nagyon alszom mostanában, minden nap valaki van itt....tanulás ürügyén, persze a szokásos pletyózásnál nem nagyon jutunk tovább...szóval ez van, tanulni kell.... most pedig megyek és kajálok valamit, majd belevetem magam...(jajj ezt annyiszor mondtam már...:S)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat