Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
2005. június 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
2005. június 20.

Fizetés még mindíg nincs. Ma megint elkezdek rendet rakni a munkahelyemen, hogy amikor itt hagyom, akkor mégis valami rend legyen. A rendrakással kapcsolatban rossz tapasztalataim vannak. Már többször is elkezdtem rendet rakni, de szerencsére még soha nem sikerült befejeznem. Most viszont az lenne a szerencse, hogy ha sikerülne rendet raknom. Mennyire változom!

Hazautazott az amerikai nagynéni. És pénteken itt voltak az amerikai másodunokatestvéremék. Eddig nem tudtam, hogy ki az, aki a Hotel Hiltonban száll meg, de már tudom, hogy az amerikai másodunokatestvéremék azok. Egy nagy európai túrát tettek (London, Párizs, Velence, Dánia, ilyesmik), és hazafelé útba ejtették Magyarországot is.

Már NagyonNagyon várom a 25-ét. Akkor megyünk az angolos csoporttársakkal a Fertőre. Sajna rossz időt mond a meteorológia, de talán téved. Olyan jó lenne. Vagy hát remélem, hogy jó lesz. Úgy szeretném, ha jó lenne. Úgy szeretnék nem otthon ülős típus lenni. Nem szeretek otthon ülni. És mégis mindenki azt hiszi, hogy szeretem azt, amit csinálok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat