Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
2005. július 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
2005. július 7.

derűs napot kívánok!:)

még azért lecsukódnak a szemeim, pedig már 14.35 van, de mégis..nem aludtam sokat, mivel egy kedves ismerősömmel sétáltunk a várban éjszaka, és volt egy olyan két óra mire ténylegesen ágybakerültem. jó volt, és jót is aludtam..volna, ha nincs az a rohadt kis dög, akinek állandóan van valami baja..már eljutottam odáig, hogy kiteszem az erkélyre (beépített tehát nem vagyok állatkínzó:P) csak sosem bírja annyi ideig amíg alszom..mert én igenis, sokat alszom:P reggel 7kor eszeveszett nyávogásra ébredtem, jobban mondva riadtam fel, és egy kissé ideges voltam..mindenesetre beengedtem a szobába, és rögtön vissza is aludtam..fél óra múlva a féktelen játszadozás eredményeként a fejemet szúrta ki célpontnak, és fél percenként támadásokat intézett felém, jobban mondva a fejemnek..mostmár értem mért van tele karmolásokkal az arcom:D szóval ilyen kis harcias macskám van, meg kéne nevelni..még most, amíg ilyen pici..csak úgy szeretem nem szeretem bántani..:( aztán egyik ilyen betalált ugrás után azt mondtam elég volt, macska repül vissza a teraszra, na akkor már ideges voltam baromira...csak megint rákezdett a vinnyogásra, így kénytelen voltam egy adag kaját mellékelni a repülés mellé, így volt egy pici nyugtom..de nagyon rossz érzés hogy nem tudom kialudni magam normálisan..most is leesik a fejem a helyéről..viszont a délutáni alvás nem pótolhatja az estit, szóval alig várom hogy megnőjjön a macska és ne legyen már ennyi energiája:DDD najóóó persze nem..nincs nála édibb kis kedvenc:)))
ma egy kissé nyűgös vagyok..nem igazán tudom mi ennek az oka, de kiadtam barátnőm útját elég rendesen..három napja beszéljük, hogy átjön hozzám, mivel elutazott még a múlthéten és rég nem találkoztunk, meg a cicát is meg akarta nézni. tegnap is elirányította a meghívást, pedig én is lemondtam egy-két programot az ügy érdekében, és ma sem ütöttük nyélbe, mivel ő szokásosan húzta a száját és valami olcsó kifogással akarta védeni magát, de nem hagytam..annyira felhúzott azzal, hogy már több mint egy éve hülyének néz, és mindig lepasszol bármi is adódik, jesszus, nagyon ideges lettem..és végre kiadhattam magamból mindazt ami bennem volt..legalább másfél éve érlelődik ez bennem, és épp itt volt már az ideje hogy megtudja ő is, mit gondolok az egészről..most sikerült, egy kicsit talán durva voltam, de még így sem hiszem hogy a kis kapacitású agyával sok mindent felfogott volna... azt hajtogatta hogy bocsánat meg magyarázkodott hogy a pasijával nem is talákozott most annyit, há mondom nekem nem kell magyarázkodnod engem kurvára nem érdekel kivel mennyit találkozol...én ebből úgyis csak azt érzékelem velem mennyit nem.. és mint már a múltkor is említettem, kezdtem magam úgy érezni mint egy pasi aki fut a nő után, vagy fordítva...pedig én csak egy szimpla (eddig) hosszantartó legjobb barátságot szerettem volna megmenteni, de azt hiszem felesleges erőlködnöm..ami nem megy, azt nem szabad erőltetni. ez a barátság már régen kifújt, nincs benne semmi tartalom, egyoldalú lett, ez pedig nem éri meg az időt és fáradtságot.. vannak nekem sokkal jobb barátaim is, akik fontosak nekem és ők nem passzolnak le a pasijuk miatt. egy kicsit mérges lettem ma rá, és elmondtam neki hogy akármennyire is nagy ez a szerelem most a barátjával és akármennyire is úgy érzi, nincs szüksége barátokra, egyszer vége lesz és akkor senki nem fog majd mellette állni....legfőképpen az nem, akire maximálisan számít... egyszerűen nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy hagy veszni egy olyan barátságot, ami nem terem minden sarkon... de ezt választotta én pedig nem fogok küzdeni..nekem is szükségem van barátokra, én nem érte hanem magamért élek és ha gondja adódik a továbbiakban, majd ő megoldja. én is ezt teszem, nélküle. tehát innentől kezdve, ismeretségünket laza szálak összefonódása tartja össze, nem túl erős kötelék, és nem is érdekel mostmár... én küzdöttem ezellen eleget, egyedül, nem érdekel.nem tud érdekelni..milliószor jobb emberek vesznek körül. és ezt köszönöm nekik.
viszont még mindig aggaszt egy nagy probléma,de ezt már csak én lihegem túl.eljött a nap, hogy véget vessek "csodálatos párkapcsolatomnak",de ez egyáltalán nem olyan könnyű dolog..pedig nem mintha olyan sok dolgot hiányolnék majd a későbbiekben, azért nagyon szeretem a hülye fejét..csak mint kapcsolat, nem vált be a dolog. elég kellemetlen, és ráadásul semmit nem sejt az egészből. pedig már a múltkor is előhoztam a problémáim nagy részét, de nem vette az adást. soha sem veszi az adást, és ez kellemetlen..hogy ennyire nem értjük meg egymást?! nem is gondoltam volna..de sajnos engem már sok minden bosszant és így már nem tudok ebben a kapcsolatban létezni. ez van, újra eljön a szingli időszak, de hát gondolhattam volna, hogy nem kéne megszoknom a pároséletet:D bár mondjuk nem mintha ezen olyan sok megszokni való lett volna..hát igen..elbaltázott egy próbálkozás volt ez, csak az a ciki, hogy neki még ez sem tűnik fel..szerinte minden szép és jó...jajj de kínos lesz...:S



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat