Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. július 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. július 31.

Halihó!

Ma 500 napos a tevém :-))) Ezt a kort is megérte...

Nagyon jó volt Balatonon. Odafelé és ott is iszonyatosan meleg volt, de mikor bementünk a vízbe, bizony bementem, na nem nagyon messze de bemerészkedtem. A víziszonyomat valahogy le kell győznöm. Lehet, elmegyek valamilyen uszodába, háta az segít. A víz az elején elég hideg volt, de utána nagyon jó volt. Ja elfelejtettem mondani, hogy Siófokon voltunk és a Beach – en fürödtünk. Jó lett volna ott maradni estére bulizni egy nagyon, de mivel csak ketten voltunk lenn így haza jöttünk.

Hiányzott Ivett... eszembe jutott a tavalyi bulink :-) Pedig voltak ám jóóóóó pasik! :-) Mert a szemem azért nyitva volt... nézésre használtam :-)

Majd mielőtt haza indultunk elmentünk kajcsizni. Olyan finom cézár salátát ettem... nagyon jó volt!

Már csak 1 hét és megyek nyaralni a szüleimmel és a testvéremmel. Igalba leszünk egy hetet hétfőtől péntekig és pénteken, pedig irány hétfőig Balcsi (Keszthely)... :-) Tuti a strandon leszek, és baromira le fogok égni! :-) Na nem baj... annyi kell!

És az új fürdőrucim szerintem nagyon jól állt rajtam... baba rózsaszín, de veszek ugyan olyat csak baba kékbe :-))

A héten folytatom a fogyimat... mert a 27 rózsát szeretném megnyerni! :-)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... nem bírom ezt a meleget!!! Balcsira szeretnék menni!!!!!!!!!!!!

Este a m2 – ön ment a Móka Miki :-) Az idősebbek emlékezhetnek rá… nagyon szerettem, amikor kicsi voltam. Hakapeszi Maki, ha kap, eszi, Frigyes Mester, Versmondó Lány... Hm... de jó volt végignézni, kicsit újra gyerek voltam. Bár hiszem és vallom, hogy minden emberben megmarad a gyermeki mivolta és olykor – olykor elő is jön :-)

Véget ért a móka mára. Zárul Miki móka tára, de ha tetszett visszavárhatsz Tercsi, Fercsi, Kata, Klára s valahány név a naptárban. Visszatérek még hozzátok, a viszont látásra pajtások :-)







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat