Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
megyek:) DE CSAK MINDJÁRT:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
megyek:) DE CSAK MINDJÁRT:)

Helló mindenkinek!:)
Eljött ez a nap is (nyugi, nem gyászhírrel kezdem:D), vagyis megyek Balatonfüredre:) Jövő csütörtökig, utána meg 14.éig, vagy 15.éig Vasváron leszek:) Itt lesznek még az unokatesómék issss:) Zsófi egy évvel fiatalabb nálam, a Zsolti meg egy évvel idősebb:) ( a harmadik zs, a Zsombor, ő még talán 3-4 éves lehet, de sztem nem lesz ott:( pedig naon éééédeeees:) ) szóval meglesz a korosztály:D Mondjuk a másik unokatesómék (akik ott élnek a házban, és 23,25 körül vannak, Dani & Balázs) nem lesznek otthon..:) yeaaaahhh:) Csak hát akkor kit tudunk majd szekálniii? kinek dugjuk el a cigijét meg az öngyújtóját???? hm???? az enyémet biztos nem... (nah jó, csak vicc, utttááálooooommm a cigit,,, fúúúúújjjj, blááááh:) )
szal csak ennyi a hátrány, de legalább miénk lesz a sz.gép, meg a net:) szal hawaii lessssssszzzzzz:)
Pont ma kellett ilyen csúny sz@. időnek lennie? ajánlom neki, h holnapra melegebb legyen, vagy nem is tom mit mondok:) bár, egyik nap lehet közepesen meleg is, csak ne essen az eső, mert akkor jó lehet focizni.. (eső után azért nem, mert akkor naon csúszik az a hülye teniszpálya... meg egyszer "kipróbáltuk"... a bátyám könnyebben megsérült:D térde csupa seb és miegyéb... mivel elesett.. én nem hehhehehhee:D de azért szegény.( :) jah, erről jut eszembe..- megkért, h az mp3-as cd-in keressem meg a crystal-t (nemtom így írják e... mivel nem naon hallgatom, de azért nem rossz:) )... kb 15 cd-je volt, és kb a 7.en megtaláltam:) elég sok szám volt egyen is, de hát aki boldogul vele, az .... én vagyok:D
szal hát igen, valjuk be,h ügyi vagyok:D meg szép, okos és persze szerénnnnyyy 1000el:DDD nah, változott a program, délután megyünk.... de remélem vhogy meg tom nézni a csacskát.. amire kevés esély van.. de ha az Erzsi néni lesz a portán, amit remélek:D akkor megkérem, g kapcsolja az rtl-re:) asszem a portán van tv.. vagy megnézem, h a bárban az megy e..:))
HIÁNYOZNI FOGTOK, M.I.N.D.E.N.K.I!!!:))
ÚGYHOGY LEGYENET JÓK/ROSSZAK (amelyik könnyebb) ÉS ÉLVEZZÉTEK MÉG AMI HÁTRA VAN A NYÁRBÓÓÓÓL:)
PUSZYYYYYYYYYYYYYYYYY!
Vica:)
jah és majd bemegyünk Csabrendekre is, ahol rokonok vannak... meg olyan cuki (unokatesómék gyerekei...) gyerkőcök, h ilyenekről csak álmodni lehet:) mondjuk most már a legkisebb a kedvencem:) a Regus (Regina)... hiába, a legkisebb mindig a legédesebb:) (huh, akkor itthon is én vok az? az tény, h kiskoromban nan édes, ennivaló, cukorfaalat voltam (de most tényleg:) ), azt meg már ti döntsétek el, h most is az vok e:DDDD mondjuk még én vagyok a legkisebb:P szal...♥♥♥:D.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ennyire szeretlek titeket:P :DD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat