Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Katinka naplója


CerbiEvő [172827 AL], gazdája Katinka
2005.08.12. - Estefelé

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/172827
2005.08.12. - Estefelé

Kedves Naplóböngésző, kiváncsiskodó Olvasó!

Üdvözöl Téged a megújult névvel szereplő, Cerbona szelet iránti rajongását véka alá egyáltalán nem rejtő CerbiEvő nevü teve: én, régebbi nevemen Patás Hermina, de a gazdi nem csipte a nevem, ezért a pap bácsival átkereszteltetett. Most már csípi a nevem, de Cerbit akart csak nekem adni, de már az foglalt volt. Igy még könnyen elöfordulhat egy ujabb névadó.

Mai napom teveagyam tágitásával telt, ahogy oly sok már életemben, ezért tul sok ujat nem tartogatott a folyamat. TeveSzerelmemmel eltöltöttem az idöt délutánig, jártunk egy szuper oázisban, amit egy magyar kürt tulajdonosárol neveztek el, jártunk olyan helyen is, ahol mindenki elrejti a teveforintjait és ha sokáig otthagyja, egyszer csak több lesz belöle :) Pupjainkat megjárattuk, napocskával süttettük, majd a tevepocak csunya betegségeinek rejtelmeibe vetettem magam, hogy majd ha összedugom pici káposztafejem a doktorbácsival, sok okosat tudjunk kitalálni, hogy a tevetársak meggyogyuljanak. :)

Egyébként meg a világ folyásárol csak annyit, hogy az összes fegyvert be kéne dobni a Stromboliba, az összes olajkutat le kéne lakatolni, be kéne tiltani a szomorkodást és a tulfeszitett életmodot, és kötelezövé kellene tenni a társasági életet és az egymás iránti érdeklödést. Aki elszigeteli magát, azt egy hét bulira kellene itélni. Az E-betüs kajákat kisepertetném a gyártójával a világ összes boltjábol, és addig etetném vele, amig májgyulladást nem kap. És a divatdiktátorok fogyjanak le!

Mára ennyi, most nem sziporkázom, de majd holnap! Cuppantás!

CerbiEvő TeveKata, alias ex-PH



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat