Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. augusztus 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. augusztus 15.

Sziasztok!

Újra itthon vagyok. A nyaralás nagyon jó volt... csöndes, nyugodt helyen voltam. A Panzió tulajdonosa és az ott dolgozó emberek nagyon rendesek és kedvesek voltak. Nagyon családias volt az egész hangulat. Megismertem ott egy srácot, aki ott dolgozott felszolgálóként. Nagyon kedves és aranyos srác, sokat beszélgettünk és nevetgéltünk... majd természetesen megvolt a telefonszámcsere is és már jelentkezett, hogy folytatni szeretné az ott elkezdett beszélgetésünket.

Voltam a gyógyfürdőben is, mivel ez a hely erről híres, no nem voltam olyan sokat bent, hiszen termálvíz van benne és nagyon büdös, záptojásszagú volt a víz. Sokat sétáltam a környéken, gyönyörű zöld minden, friss levegő, egyszóval szuper volt. És a kaja... hm... simán visszaszedtem, amit leadtam, de semmi gáz, ma már koplaltam, úgyhogy hamar lemegy, aminek le kell mennie. Persze ki tudott volna ellenállni annak a fagyi kehelynek, amit nekem készített a Balázs... hát én nem tudtam, és a gundel palacsintának...? Na annak sem tudtam :-))

Pénteken, pedig irány Keszthely, ahol nagyon sokat babáztam. Ott volt Jázmin, aki most volt 1 éves. Gyönyörű kislány, szöszi hajjal és nagy rikító kék szemmel... egyszerűen imádnivaló. És azok a kis hurkák a combbikáján és az a picike puha popsi... Hm... na igen, nagy öröm egy gyermek.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat