Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsófi naplója


Orwella [120898 AL], gazdája Zsófi
¤-¤-¤ Mázli ¤-¤-¤

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120898
¤-¤-¤ Mázli ¤-¤-¤

Mázli. :))
Akárki akármit mond, ez lesz a kutyusom neve, aki fijú lesz.
Nem csak azért, mert szerintem aranyos kutyanév, hanem mert nem akartam olyan tipikus kutyának szánt nevet. (pl. Maszat, Bukfenc, Tappancs, stb.)
Valahogy ki akartam a névvel is fejezni, hogy mit is jelent Ő nekem. Ezért lett volna nagyon jó a Dream. Csak az olyan lánykutyának való.
Azért 100%, hogy Mázli lesz, mert tetszik az itteni számomra 2 legfontosabb embernek (barátok), Anyukámnak szerintem mindegy, Neki az a lényeg, hogy nekem teccen. Ez nekem is teccik! Mostanában sokmindenben mázlim van, sikerülni láccik amit elterveztem, haladóban van, amit megfogadtam (erről csak egyetlen egy ember tud, igaz ..... ? :D:pp)
Meglett a Let go album Avriltól amit rég keresek. Találtam olyan szoknyát amit akartam, de egyetlen egy ilyet láttam a városban, pedig mindenhol jártam:D
Találtam tökjó felsőt. :D
De ami a legfontosabb, lehet egy kutyusom októberben:DDD
Tudom az még másfél hónap, de nekem ehez a lassan lassan 14 évhez csak pár percnek tűnik már:$$ Nagyon várom az új jövevényt:D Olvasok 1000-rel már:DD
Csak azt nem tudom, hogy lesz a kint levés dolog. Mert arra gondoltam, ha nagymamámékat nem zavarnám, kimennék minden nap a 3-massal és jönnék a 9-essel. Persze ehez az is kell, hogy anya megengedje:)
Tanulás.... Az úgy lenne, hogy minden nap 2 napi cuccot vinnák suliba, az az napit és a másnapit, hogy ha megyek ki, ott tudjak tanulni is.

Itt nem lehet a kutya? Oké, de akkor én sem leszek túl sokat... (remélem ez mégjobban megenyhíti egy idő után mert először csak örülni fog tény de később....)
De egy valami biztos, legeslegelőször ide hozom majd Mázlit, megmutatni hogy mekkorka, és hogy ha ez a kutya megharapja, akkor én egy természetes göndör szőke hajú szép walesi herceg családjába tartozom és csak megtaláltak uszkálni egy mózeskosárba a szinván....! :):D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat