Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
augusztus 21-22 vasárnap-hétfő.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
augusztus 21-22 vasárnap-hétfő.

Vasárnap

na hili!

fúúú érdekes volt a tegnap... találkoztunk 6 körül, aztán beültünk bástyába:) már ott kezdődött a részegedés:) aztán tüzijáték, de mivel senkit nem érdekelt annyira, csak egy 5 percre álltunk le, hogy egy kurvanagy fa és 30ezer emberfej között lássunk valamit..
aztán felmentünk margit-hídra, és taliztunk még pár emberrel...a lényeg a lényeg, még délután találkoztam béjbbel és mondta, hogy lehet hogy korábban végez... szal egész este ment a telefonálgatás, és végül az jött ki a dologból, hogy fél11kor elengedték és a moszkván sikerült talizni. onnan felmentünk haveromhoz, és parrri ezerrel...jól berugtunk, egyetlen bökkenő csak az volt, hogy volt barátom is ott volt és egy kicsit részegen már a buli végén kissé egymásnak estek , pedig előtte nem volt semmi probléma, sőt még össze is haverkodtak...furcsa helyzet volt, még jó, hogy nem lett belőle bunyó… kb én voltam a rossz, meg minden…szarul is éreztem magam de asszem még a legjobbkor tettük, hogy eljöttünk. Szal most ment el a drága, egész nap együtt voltunk, egész nap aludtunk:) szal ennyi.. asszem külső szemlélő véleményét fogom kérni az üggyel kapcsolatban mert most nem tudom hova tenni magam. Lehet hogy csak kezdek szerelmes lenni és ezáltal „megvakulok” és rosszul csinálom a dolgaimat, mert nem látom objektívan a dolgokat…. Hát nem tudom…. Na most the end, majd folytatom.

Hétfő

Nacsáóó

Jó szar idő van, esik meg minden, elég ratyi…. Barátom se hív, alszik gondolom… csinálnék ma valamit pedig, még a szar idő ellenére is, ameddig még lehet…
Aztán jön a szeptember, és jön a várvavárt meló:( fúúú azért kíváncsi vagyok…új világ lesz az egész… valamilyen szinten tényleg várom hogy kipróbálhassam magam, csak tudom hogy nem lesz egy leányálom. Valahogy olyan nem is tudom milyen kedvem van most…elnyom ez a rosszidő, de másfelöl meg nem akarom elvesztegetni ezt a kevés időt ami még hátravan a boldogságból:) szerintem veszek egy forrófürdőt kicsit kikupálom magam, még mindig nem tértem magamhoz a buli után:) lehet hogy ki is takarítok, majd meglátjuk. Meg azért az se lenne rossz, ha sikerülne ma találkozni béjbbel, de van egy olyan érzésem hogy ez nem fog összejönni. Lehet hogy ma ilyen csajos napot tartok… ma van barátnőm születésnapja és lehet hogy este borozgatunk egyet ennek tiszteletére vagy programozunk valamit. Majd még meglátjuk, attól függ, hogy csöngenek a telefonok addig:) most pedig még tolok egy cigit, aztán belevetem magam a regenerálódási folyamatba:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat