Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. augusztus 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. augusztus 23.

Halika!

Ma voltam fodrásznál. Nagyon jó lett a séróm :-)

Amúgy meg szétrobbanok az idegtől... az oldalam eltűnt a gportálon :-( Bassza meg!!!!!!!! Rohadt sok munkám volt benne, hiába keresek rá így vagy úgy, állandóan azt pofázza vissza, hogy a keresett file nem található :-(

Rég írtam már normálisat a naplómba, valahogy eddig nem volt időm rá. Hogy mi is van velem? Egyedül vagyok, de most jelenleg nincs szükségem senkire sem. Jó vagyok így ahogy vagyok. Valahogy kötöttségnek érzek egy kapcsolatot, kényszernek. Állandó találkozások, készülődések stb... ááááá erre nincs szükségem, legalábbis most nem.

A héten a suliba is be kell mennem beiratkozni, mert abba hagytam félúton a dolgot egészségügyi okok miatt, és ha újra bele vágok, akkor főleg nem lesz időm pasira.

Amúgy megvagyok, eljárok minden nap futni az uncsim barátnőjével. Egész jól megy, napról napra jobban.

Meglett az oldalam, de valamit gebasz van a címmel, mert nem erre változtattam meg... ezt még ki kell bogoznom.

Na az oldalam mai frissítése készen van. Most már nem csak a felnőtteknek szóló művek vannak fenn, hanem a gyermekeknek is van vers és mese, de majd idővel teszek fel ünnepekre is verseket, mint pl. karácsony, húsvét stb... azt hiszem, hogy ez az én igazi énem. Imádom az irodalmat, tiszta szívvel és lélekkel szépítgetem és bővítgetem az oldalamat. :-)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat