Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
augusztus 29.hétfő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
augusztus 29.hétfő

hát igen...vagyis jóestét:) vagyis jóéjszakát vagy mi..igazából éjfél múlt nem sokkal és kb az a szitu, mint tegnap...béjbet várom, azzal a különbséggel hogy fogalmam sincs mikor jön... még nem hívott, csak annyit tudok hogy jön... este még úgy volt... nemtudom...kezdem úgy érezni, hogy túl sokat vagyunk együtt. ami igazából nagyon jó, mert nagyon imádom, csak félek, hogy ráununk egymásra blabla...a szokásos szöveg... tegnap is baromira összevesztünk, bár volt bennünk már alkohol is jócskán, és az mindig kihozza belőlünk a legjobbat..:S hát majd meglátjuk, remélem nem lesz túl nyűgös... elvégre meló után... kíváncsi vagyok mikor jön...már várom, mert álmi vagyok:) najó...nem gyarapítom a szót így feleslegesen, hisz nincs miről írnom, egyszerűen csak úgy vagyok és kész... vegetálok...és várok...


visszatértem, bár majdnem egy nappal később, ugyanis mindjárt éjfél...fassetudja követni már a napokat, meg a napszakokat, csak úgy elszállnak a fejem fölött, hogy mit sem csinálok...kellemetlen...lopom a napot ezerrel, lehet ezér van ilyen setét?:P na ez elég szar volt..:)
ma voltunk vagonban barátnémmal, bambit ittam:) ehhehhe...barátosom meg jön valamikor éccaka azér sem nagyon merek ágyba zuhanni, mer esetleg eltalálok aludni de valami nagyon mélyen és az nem jó, mert nem hallom ha csöng a teló... bár így is legalább két órát kell mgé várnom, sőt többet mivel szerintem hajnali3nál előbb nem végez, és ez gáz...tán alszom egy kicsinykét aztán majd felébresztem magam valamikor vagy nemtudom...de lassan kezd elegem lenni ebből a nemalvásból, mer így egész nap ratyi vagyok... és még béjbet sem látom, mivel tegnap is lemondta, ma pedig van egy olyan érzésem hogy megint le fogja, és így hiába várok... kellemetlen... jaj már olyan nagyokat ásítozok, hogy lenyelem mindjár a monitort és ez diszizgáz, szal nem kéne..vagy el kéne tennem magam egy kicsit befőttnek, mer mint mondottam hulla szar vagyok, és ez nem egészséges...amúgy meg alig várom már hogy béjb munkát váltson, én nem bírom ezt az éjszakázást...najó mindjárt elmúlik éjfél, ezért abba is hagyom még esetleg megtalál lepni a teveklub és kitörlődik minden amit írtam, vagy én nem is tudom... a lényeg a lényeg...ma jön béjb (minden reményem szerint) és akkor nagyon nagyon jó lesz:))) csak ez tart életben hehe:))
na jóéjszakát



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat